Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Tim82 #48 üzenetére

"pl. egy ilyen asztala, ahol mondjuk egy lakópark már félkész-majdnem kész terveit nézi meg, nagyítja szükség szerint, megjelöli azokat a pontokat, ahol szerinte még javítani, bővíteni kell valamit, anélkül, hogy részletekbe menően, valóban komoly tervezési munkát végezne rajta."

tehát egy archicad,arcad,stb ekvivalens modellt akarsz bármilyen szinten manipulálni rajta... folytassam vagy rájöttél magadtól?

ilyen helyre maximum arra használhatnák hogy egy legenerált modellt a leendő befektetők, vásárlók orra alá tolnak, és tapicskolva bejárhatja a tereket, de ott is egy ember nyomkodhatja egy időben mert kétfele nem tud menni a kamera értelem szerűen... oda nem kell 40 ujj

a gondot leírtad kvázi laikusként állsz hozzá a témához (egyszeri felhasználói szemmel nézed).

érveltem. elmondtam hogy miért nem alkalmas arra, és miért hibás a gondolatmeneted. leírhatom újra, de veled ellentétben én jártam sőt dolgoztam olyan helyen ahol tervezői munka folyt, és van belelátásom az igényekbe. oda egy ilyen pont olyan hiánytermék mint az akvárium vagy a céges lepkeháló. az elején vicces de igazából két hét múlva mindenki nézné hogy veled mit kéne csinálni.

mégegyszer? rifd ready. "kis" felbontás, nincs toll, 40!!! ujjat érzékel, gesture works és open exhibits-el lehet kihasználni tehát elég para ha külső programot akarsz gesztusvezérelni, ergó ezen a saját előre megírt programjaik meg amit te írsz az fog futni rendesen, milliókba fáj, ergonómiailag csak akkor előnyös ha van rajta hamutál meg sör legalább.

összegezve: egy közösségi helyre ahol nem számít a pénz és sokan vehetik körbe lehetne letenni, az rfid modult vélhetően fizetésre vagy azonosításra használni, saját programokkal. annyira bonyolult? tényleg?

egyébként a videót megnézted? gondolom az utolsó sor a workstation miatt kezdtél el gondolkozni ilyen irányban, de ha mégegyszer átpörgeted az egészet, és figyelsz rájöhetsz hogy a videó felét a fényképek forgatása meg angyítása teszi ki, a többi meg a vízeffektel szórakozás. pont ennyit tud kár ráerőltetni bármilyen mérnöki munkát (amit írtál példát az is mérnöki munka még mielőtt...)

Új hozzászólás Aktív témák