- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szét volt engedve 0-255-ig, kalibrált színprofillal együtt, dp porton keresztül csatlakozva a monitor.
Ezeket az alapbeállításokat 60Hz-en csináltam végig, tökéletes képe volt. A monitor frissítést felemelve 240Hz-re, látványosan romlott a kép élessége, dinamikája.
Ezt a különbséget asztal háttérképemen jól észre lehetett venni, ahol egy 2D-s háttér elé egy vasgerendára ültettetve, próba-babák vannak beállítva, akik épp "ebédelnek egy épülő felhőkarcolón". 60Hz-en élesen elkülönültek a 3D-s alakok a 2D-s háttértől, első ránézésre is térben előtte helyezkedtek el, 240Hz-es frissítéssel beleolvadtak/összemosódtak a körvonalaik a háttérrel, nem volt 3D-s hatása a képnek.Ugye ez lehetett volna a gyári dp kábel "minősége" miatt, de mint kiderült nem azért volt.
Terméseztessen játék alatt is fura volt a kép, én is csak "homályosnak" tudnám leírni, ahogy a kolléga is tette.
-
törölt tag
Vegigmentem en driverben en az osszes beallitason, elhiheted, egy ido utan feladtam. De orulok hogy a hiba el lett ismerve
Ismert problema, Duracell kollega megoldasat meg megnezem a jovoben
Ami engem jobban zavar, hogy errol a hirrol sehol mashol nem talalok infot
[link]
Jovo heten kiderul
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az AMD az elmúlt években elengedte ezt, de most készül egy hardveresen vezérelt megvalósítás.
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óvodások homokozója
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- Retró És kuriózum AGP kártyák Eladók !!!
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest