- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- LG LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lala77
tag
válasz
Dr. Akula #17 üzenetére
Azzal a mondatoddal nem értek egyet, hogy SLI alá a legdrágább legújabb rendszert muszáj megvenni.
Ha az ember SLI-zik, azt is lehet költséghatékonyan, pl most két használt 7970 kijön egy százasból, és belemegy akármelyik SLI lapba, és manapság egy átlag i5össel kihozza majdnem a maximumot.
Ha nem benchmarkoknak él az ember (és nem 3-5-6 monitoron játszik), akkor szerintem bőven elég alá egy 8-16 giga ddr3as 1155 vagy 1150ös i5, vagy esetleg i7.
Ha ezeket lecseréljük DDR4es megfelelőkre, szerintem a különbségből lehet venni még két hasonló videókártyát. Persze egy rendes táp mindegyik esetben kell.De ez csak az én véleményem, én a price/performance oldalról nézem a dolgot.
Jelenleg egy g860as procival és egy 6950es vidkártyával játszok, és nem nagyon volt még gondom játékkal. Talán volt amit nem raktam fel ultrára, de kb ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Milyen program, ami...?
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Renault, Dacia topik
- Házimozi haladó szinten
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest