Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lala77
tag
válasz
Dr. Akula #17 üzenetére
Azzal a mondatoddal nem értek egyet, hogy SLI alá a legdrágább legújabb rendszert muszáj megvenni.
Ha az ember SLI-zik, azt is lehet költséghatékonyan, pl most két használt 7970 kijön egy százasból, és belemegy akármelyik SLI lapba, és manapság egy átlag i5össel kihozza majdnem a maximumot.
Ha nem benchmarkoknak él az ember (és nem 3-5-6 monitoron játszik), akkor szerintem bőven elég alá egy 8-16 giga ddr3as 1155 vagy 1150ös i5, vagy esetleg i7.
Ha ezeket lecseréljük DDR4es megfelelőkre, szerintem a különbségből lehet venni még két hasonló videókártyát. Persze egy rendes táp mindegyik esetben kell.De ez csak az én véleményem, én a price/performance oldalról nézem a dolgot.
Jelenleg egy g860as procival és egy 6950es vidkártyával játszok, és nem nagyon volt még gondom játékkal. Talán volt amit nem raktam fel ultrára, de kb ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest