Hirdetés
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- TCL LCD és LED TV-k
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- TPM (trusted platform module) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Va
őstag
a 2015-ös mi volt ha nem underground feeling? Egyébként sztem nem volt az rossz. Az underground feelinget meg el kéne engedni, az akkor jó volt, és akkor az újdonság volt, ezért sírjuk vissza, de az idő megszépíti az emlékeket. Én is imádtam, de semmivel nem tudott többet mint a 2015-ös NFS. Ha ma előveszed az underground-ot, mai szemmel ugyanolyan uncsi lesz mint egy mai NFS, 1 óra után ráunnál. Anno szép volt jó volt, de elmúlt. Mint ahogy Ma egy Wolfenstein 3D, egy Vice City se nyújtja ugyanazt az élményt mint amit anno nyújtott. Vagy ma egy új Mortal Kombat se olyan jó mint amit anno a játékteremben az arcade pénzdobálós a kocsma sarkában. Sokszor nem a mai játékokkal van baj, hanem a gamerek lettek sokkal finnyásabbak... Ugyanazt az élményt akarjuk mint amit anno tizenévesen átéltünk. Az újdonság varázsát. De már kb mindent láttunk, így igazi újdonság nem ér a játékokban... (témától függetlenül)
Engem utoljára pl a Half Life 2 és a BIOSHOCK 1 tudott beszippantani, elvarázsolni a hangulatával...Szóval sztem a 2015-ös NFS hozta az Underground feelinget, csak az újdonság varázsa nélkül!
Új hozzászólás Aktív témák
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- Gumi és felni topik
- Steam topic
- Borderlands 4
- iPhone topik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest