Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PistiSan
addikt
Jó szórakozást holnap mindenkinek, remélem lesz majd egy rövid videó megint az eseményről.
-
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Látom, már az Index is írnak a kiállításról.
-
-
PistiSan
addikt
Beszéltem az asszonnyal erről, de azt mondta menjünk akkor családostól, de akkor meg szállást kell találni. Mondtam neki hogy az is van, bacsis tud olcsón helyet. De akkor már kellene valami más program is, mert őt ez nem érdekli. A gyerek meg még pici ekkora utazáshoz. Szóval ellen érvek hada jön felém. Egy részét értem és igaza van.
1 napra jó lenne oda menni reggel, este meg haza jönni.
Minden évben figyelem a kiállításod, egyszer jó lenne élőben végig nyomkodni a régi gépszörnyeket. -
-
PistiSan
addikt
Nincs valami oldal, ahol be tudom jelölni hogy én hol lakok, és tudok jelentkezni valakihez aki autóval megy, be ülnék mellé, elosztott költségek mellett. Nagyon messze van tőlünk, 237km, tömeg közlekedve 6 órás út.
-
kormoskandur
tag
Bacsis for prezident!
kb. 10 éve láttam először, amikor egy konfigot tuningolt szakadó hóesésében kültéren -
Commodore szekcióba Kriszt kellene meghívni. Ő is nagy retro fan.
krissz.hu
https://soundcloud.com/st-ki/checkpoint-2x04-a-commodore-64 -
Sweet Lou 6
addikt
De jó, hogy csinálod még, hiánypótló kiállítás
-
-
-
Szerintetek xt-vel már lehetne "nevezni"?
Illetve van még otthon commodore 16 is,FMFMFM vezérlésű hdd, (köszi (#7) bacsis , javítottam)
75Ohm-os koax hálókártya,
9bites isa buszos RAM bővítőmodul (RAM-ok nélkül)
Talán még egy monokróm monitor is van.
Néha gondolkodom, hogy a padláson elekrtonikai hulladákgyűjtő, vagy régiség-kincstár van. -
haxiboy
veterán
Hajrá srácok! Valószínű hogy most - először - én is kilátogatok, mindig tervben volt, de minden alkalommal közbejött valami. Most már be van írva a naptáramba
Hőpaszta vs Lekvár óta követem a munkáid! Le a kalappal
-
.mf
veterán
Köszönjük továbbra is a kitartó munkát
Páran panaszkodtak, hogy a Veletech-ről kikopott a PC-s rész - hát ez az -
tzsolesz
nagyúr
Uhh, de imádom a régi retrós cuccokat én is. Nagy respect, hogy foglalkozol a témával, és nem hagyod a feledés homályába kárhoztatni ezeket a műszaki csodákat.
-
Le a kalappal. Az országban egyedülálló ez a kiállítás.
-
Z_A_P
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2015 - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest