Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Berakták az Uprisingot, meg még egyet.
DS2-nek jobban örültem volna. -
Z10N
veterán
Megjott a bonusz

-
Na meg gamer PC-t épít. Undorító az egész hozzáállás. Egy-két doboz cigiért kapsz AAA játékokat, de még azt sem képesek kifizetni. Tudom, hogy vannak akiknek egyszerűen nincs. Ezt megértem. De nekem sincs Lamborghinire.
Egyébként meg oké, most leszednék ebayről, de én tuti a bundle lejárta után árulnám a kulcsokat egyenként, retail ár feléért/háromnegyedéért...azt meg nem nagyon nyomoznák ki...
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
phenomHUN
üzenetére
A Kotakus cikkben azt írták, hogy az eBay ígéretet tett arra, hogy folyamatosan leszedi az ilyen hirdetéseket, hát ahhoz képest gyanúsan sok BF3 és Sims3 kulcsot árulnak.
De. Lehetne egy ember akkor az EA-nál, aki jelentgeti a gyanús eseteket, így talán gyorsabban eltűnnének. -
phenomHUN
senior tag
Épp nem abból van a gond. (Én is majdnem úgy jártam, hogy a Weekly-re nem tudtam kifizetni az 1 dodót
)
Hanem pont azok miatt a barmok miatt esnek/esünk el akár a bónusztól, akik tonnaszámra vásárolták a csomagot és adják el a mit sem tudó vásárlóknak 'aranyáron' a játékokat. -
Gilberto
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Miert lennenek kizarva? Nekem sincs netre alkalmas kartyam, megis meg tudtam venni a pakkot. Ott a paypal.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Wolverine
üzenetére
Nem hiszem, hogy annyira jelentős lenne az, amit eBayen és társain eladtak - a neten mindenhol a Humble Bundle és az EA akciójáról lehetett olvasni. Az más kérdés, hogy akinek nincs netes vásárlásra használható kártyája, azok ki vannak zárva ebből az akcióból - viszont az eBayes vásárlásból is.
Másrészt persze az is igaz, hogy az EA pénzügyi eredményei nem túl jók, a hírnevüket is megtépázódott az utóbbi időkben, mint egy falat kenyér, úgy kell nekik a pozitív visszhang. Ebbe pont belepiszkít, ha a neten az eBayes ügyeskedőkről többet lehet olvasni, mint az akció sikeréről.Mondjuk szerintem egy bónuszakció megléte vagy nemléte pont semmiben nem befolyásolja az előbbieket.
-
speed.fox
csendes tag
Sziasztok!
Nem szeretek kérni dolgokat pláne nem ingyen, de régóta szeretnék egy bf3-mat viszont nem telik nekem rá..... Ha valakinek van bf3-kulcsa és nem használja , őt nagyon szépen kérem jelezze nekem!
-
Luzso
tag
Sziasztok. Valaki járt úgy hogy Google-n keresztül vásárolva nem 1 dollárt hanem 1 forintot vont le a bank az egyenlegből? Én kétszer is...

-
törölt tag
A Gamescom alatt az EA is akciózott pár játékot Originen így lehet kicsit később jön.
Akárhogy is legyen egy szavunk sem lehet... -
Félidős bónusz elmaradt, gyanús hogy most nem is lesz...
-
Kareszovics
addikt
Ha valakinek akadna fölös Sims 3 DLC kulcsa (Late Night) Origin alá (főleg, ha egyáltalán külön van), az privátban keressen már meg az esetleges igényeivel együtt. (Drága Feleségemnek lenne, alapjáték már van.
)Köszike!

-
-
-
Bencus88
nagyúr
Jaj, de jó ma lesz elvileg bonusz? Email címen értesítenek ha kapok?
-
-
VoidXs
nagyúr
Ma mentem a bankba kártyát csináltatni, de előreláthatólag az akció vége előtt nem jön meg. Valaki tudna nekem venni egy 5 dolláros és két 1 dolláros csomagot? Átutalom az árát.
-
Z10N
veterán
A Bonus-rol van mar ujabb hir?
-
danih
veterán
válasz
anubys1984
üzenetére
Nem extra költség, hanem a T és a T+2 napok illetve a közép- és a devizaeladási-árfolyam különbségéről van szó... Nagy néha kevesebbet vonnak a végén mint amit középárfolyamon elkülönítettek (ha van egy nagyobb kétnapos mozdulás a HUF keresztpároknál)
(#260) k.soma: Nekem annó összejött, most van két Bad Company 2 a profilomon

-
maroskah
aktív tag
Értem.. Köszönöm a válaszokat

djculture: Originen nem írja ki.
-
-
maroskah
aktív tag
Az lenne a kérdésem, hogy ha 2x lett egy fiókhoz egy adott játék aktiválva, akkor az egyiket le lehet csatolni tőle, és továbbadni, vagy akkor az már elveszett?
-
-
genndy
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
A 'félidő' este hétkor lesz, tehát a 8 órás bónuszok valószínűek, igen (ha lesznek ugye egyáltalán).
-
Speeedfire
félisten
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ámen!

-
Kareszovics
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Véleményem szerint ma este 20:00.
-
Speeedfire
félisten
Nem lesz bónusz?

-
Wolverine
félisten
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Egy account csak egy gépről lehet online, de másról nem tudok...
-
GhanBuri Ghan
őstag
Nem tudja valaki, hogy az Origines használatra milyen megkötések vonatkoznak? (tehát pl. ugyanaz az account csak egy helyen lehet egyszerre bejelentkezve, vagy csak ötször lehet telepíteni egy terméket, ilyesmi)
Próbáltam rákeresni, de csak a terms of use-t találtam, ami tipikus apróbetűs 'neolvasdelsoha' jogi blikkfangnak tűnt számomra. -
Wolverine
félisten
Kb. egyedüliként a magyar bankok közül. A legtöbben 2-3 éve folyamatosan veszteségesek. Az összesített bankszektor is veszteséges.
Ja, és a banki profitból lehetne hitelezni, pénzt adni a vállalkozásoknak a fejlesztésre... de így erre esély sincs.Mondjuk a politizálás tilalma miatt nem akarok jobban belemenni.
-
sagem
addikt
válasz
anubys1984
üzenetére
Tuti..szegény bankok nem tudnak érvényesülni, az OTP is csak 40milliárdos profitot tudott legutóbb felmutatni

-
Majd a számlánál kiderül de szerintem az lehet amit írtak hogy az árfolyamváltozást is ki kell fizetni... De amúgy meg mindegy fogadok hogy az államnak nem lesz bevétele elég akkor megint emel ezen és akkor már nem lesz egész Magyarországon ingyenes vásárlás. Most még lehet egykét ilyen kondíciót találni de ott meg a zárlati díjat és a számlavezetési díjakat emelték. Sok banknál szeptember lesz a sorsfordító pláne ha bejön ez a magáncsődös móka meg nyeljék le a bankok a devizás tartozásokat móka.
-
k.soma
senior tag
Én nem vettem észre semmilyen plusz költséget OTP Junior kártyával. Sem Steames vásárlásnál, sem Humblebundle-nél Google Wallet-es vásárlásnál. Annyi csak ,hogy az OTP napi USD árfolyamával számoljatok.
-
icons
addikt
válasz
djculture
üzenetére
Jó tudna, nemrég utaltam át magamnak is egy nagyobb összeget Euróban... Jó érzés lesz ránézni a levont költségekre!

(#239) d3lete
Csinálj magadnak PayPal-t, most igaz ezen áll? (nem tudom ez mit jelent :S De biztos jól hangzik)
Annyi lehetőség van, hogy az elképesztő.Mellesleg amikor te vásárolsz bankkártyával, és nem átutalod, akkor is ilyen magasak a költségek? (főleg OTPnél?) Lehet lassan letöltöm azt a táblázatot, amiben benne foglaltatnak a költségek, és egy hét alatt értelmezem is!
-
danih
veterán
válasz
anubys1984
üzenetére
Hiszed te. Egyik bank sem fog középárfolyamon váltani. Ami valójában történik az a T napos elkülönítés, amely valóban a középárfolyam közelében van (erről is szoktak sms-t küldeni), ám a T+2 napos könyvelésnél már a valós összeget vonják.
-
válasz
scyllafren
üzenetére
Még egy tranzakció adó duplázás és fog mindegyik, legtöbb már augusztustól bevezette többi még kivár.. Más nem a zárlati díjakat emelik meg vagy egyebek. Nem fogják senki helyett terézanyaként kifizetni az állami sarcot..
-
scyllafren
senior tag
Ha bármelyik bank vásárlásra számít fel extrát, akkor azt azonnal ott kell hagyni. Én sose fizettem még soha extrát, azért, mert kártyával vásároltam, legyen bolt, vagy online

-
VoidXs
nagyúr
válasz
anubys1984
üzenetére
Akkor számomra eldőlt az OTP vs K&H vita.
-
Ezért kell a paypal oda forintba érkezik meg a pénz mert magyar banszámla száma is van a playpalnak. Így nincsenek barom költségek mivel vásárlásnak minősül max a jutalékát veszi le a bank, nem az átváltási költséget meg minden nyavaját ami több száz ft. Én is 1 hete nyomom így mert az otp-n kersztül direktbe már gyémánt költségekkel jár egy ilyen művelet augusztustól..
-
d3lete
aktív tag
válasz
anubys1984
üzenetére
Jó neked

-
d3lete
aktív tag
Sziasztok! Akinek van paypal nem tudna nekem venni egy bf3 kulcsot? Természetesen átutalom az összeget a számlájára. Privátban várom aki segítőkész lenne köszönöm.!

-
Bogyi007
veterán
Végre nagy nehezen leszedtem az összes kötelezően Originses tartalmat erre a Sims3 nem bead indítás után még 1.3 gigás updatet?

-
-
válasz
Bogyi007
üzenetére
Originen megkérdezi a dead space kódjának regisztrálásakor hogy melyiket akarod ,ezek szerint te nem a magyart is tartalmazó régiósat választottad...
Onnantól már nincs visszalépés az adott régiósat regisztrálta a fiókodba.
Úgyhogy erre ügyelni kell már regisztráláskor felajánl vagy 3 régiót, akkor kell kiválasztani azt ami kell. -
Skillerz
aktív tag
Végre meg szereztem a Sims3-at, be is reggeltem, a játékokat megkaptam Origin-en. Erre be bugol a sims oldal....betudok jelentkezni de ha a profilomra rámegyek 404-es hibát kapok hogy nem találj az oldalt. Magyarul be vagyok jelentkezve de nincs profilom, ami azért gáz mer a játékba se tudok bejelentkezni a rendszer nem ismer fel. Arra kér hogy csináljak új felhasználót, de mivel a cd kulcsot már bereggeltem, ezért újat már nem tudok csinálni. Valakinek ötlet esetleg? Ti találkozatok már ilyennel?
-
Bogyi007
veterán
No végre ki tudtam pár játékot próbálni az akciósakból.
Burnout Paradise nem kicsit lepett meg amikor MAGYARUL kezdett el női hang beszélni Paradise Cityről és a teljes magyar menü is kellemes meglepi volt, nem számoltam erre a konzolos verziók után ellenben a Dead Space nem tud nálam magyarul sajna - sebaj majd magyaritasok.hu oldalról megoldom (egyébként e két játékot már el is adtam a Ps3-as gyűjteményemből mivel fölöslegessé váltak. -
xkoti
senior tag
Sziasztok a kérdésem a következő olvasgattam hogy mint meg hogy . De nekem nem világos mert mindenki mást írt . Nah de a kérdésem nekem ebből a packból a lényeg a dead space 3 no már most ha megveszem és az originen aktiválom vagy a steam a coop része működni fog ? Tudom majd haverral tolni ?
-
icons
addikt
válasz
djculture
üzenetére
Jelenleg külföldön vagyok, lehet másik szervert kaptam ki, és az ilyen silány.. de eszméletlenül rossz. Majd ha hazamentem, megpróbálom ott, ha meg nem megy, akkor alternatív források... De egyébként mások is írták itt, hogy nekik is hasonlóan szörnyű (bár lehet ennyire nem, mint nekem).
(#210) Hajdi
Igen, azt csinálom, hogy amikor leáll, Originből kilépek, majd elindítom újra. Már 13%nál vagyok
Általában ~0,5%ot megy feljebb e csel hatására 
(#211) Samus
Amennyiben nem osztom meg másokkal, és én jogosult vagyok a használatára, nem hiszem, hogy illegális a tartalom beszerzése (legalábbis digitális változatban).
Nemrég volt is egy cikk ITCafén, és bár az audiovizuális tartalmakra vonatkozik (tehát arra, amit te is írtál), abban ez ál:
"...vagyis a magáncélú másolás – letöltés – továbbra sem büntetendő..."
Mindehhez még hozzátéve, hogy jogosult is vagyok a használatára szerintem legálissá teszi a beszerzését, amennyiben más nem legális beszerzését nem támogatom ezzel.
De ez a dobozos dolog is jól hangzik, majd utánakérdezek
Köszi! -
-
-
icons
addikt
Van bárkinek bármi csele a BF3 leszedésére?
Beraktam éjfél körül 10%on, reggel 8ra már 11%on volt
Bárcsak p2p elven működ...waaait a second!! Ha letorrentezem a játékot, az fog működni Originnel? (természetesen nem osztom felfele (van ilyen beállítás), így semmilyen illegalitásról nem beszélünk) -
Bogyi007
veterán
Dead Space magyar nyelvet tud Origins/Steam verzióban?
Meg úgy általában ezen verziókat amiket kaptunk lehet magyar nyelvesíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Eladó: SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)