Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Morden24

nagyúr

válasz Karr #11 üzenetére

Bár én nem nézném ki belőle, hogy nagy gamer, szerintem jó ha egy videójátékkal játszott, azért nyilatkozik a cigiről és a drogról ilyeneket.

Nem vagyok jól informált a venezuelai aktuálpolitikában, de az tény és való, hogy a szülőkre, mint a "választó"polgárokra való ráhatás eléggé kifizetődő tud lenni, és ezt nem túl nehéz úgy elérni, hogy az aktuálisan kikiáltott mumus ellen (látszat/szélmalom)harcot folytatunk.
    Szóval kell a public enemy/enemy of the public dolog.

Megcsinálták már ezt a rockzenével, az amcsi mozfilmekkel, a "nyalogatós bélyeget" osztogató dílerekkel, öltözködéssel - úgy látszik, a videójáték egy kevésbé könnyen kimeríthető téma.

Az MW2-őt szintén nem ismerem, szóval nem tudok nyilatkozni. Az ilyen öncélú marhaságokat én sem kedvelem - mondjuk nekem az a roppant puritán okom, hogy egyszerűen értelmetlennek és élvezhetetlennek tartom őket :K

• dabadab

titán

válasz Karr #11 üzenetére

Chavez azert nyilatkozott ilyeneket, mert o a "populista diktator" nevu allast tolti be, es igy egyreszt gondoskodnia kell a megfelelo ellensegkeprol (a gonosz imperialistak, fuj), masreszt ki kell talalnia valami modot arra, hogy az aldott nep ne nagyon acsingozzon a nyugati dolgok utan, mert ha atveszik azt, akkor esetleg mar nem is fognak annyira rajongani azert, hogy o legyen a nep bolcs vezere, hanem inkabb vilagi javakat akarnak, mondjuk Playstationt. Igy meg ket legyet egy csapasra.

(Az meg nem tul szerencses, ha olyan dolgokrol mondod meg a tutit, amit nem is lattal, mert nagyon melle lehet nyulni.)

Új hozzászólás Aktív témák