- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Projektor topic
- Autóhifi
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemmegy0
csendes tag
válasz
nemmegy0 #13615 üzenetére
Sziasztok!
A kiszolgálásra nem lehet panasz. Velem kedvesek és normálisok voltak. Kicsit kellett várni, de nem volt vészes.
A telefont tegnap délután kaptam vissza. Habár csak szoftverfrissítést kértem, kaptam mellé még friss mikrofon panelt és akku fedelet.
A szoftver verziója B392 lett EMUI 5.0.1 és január 1 a biztonsági szint. -
z00mhead
tag
válasz
nemmegy0 #13615 üzenetére
El is dőlt, 3 tényleg jó telefon után (G630, P8lite, P9lite) itt hagyom a durván samsungosodó Huawei-t. Ezt a bohóckodást a frissítések körül...
Mostmár ott tartunk egyébként, hogy akármit csinálok, ha megy a Waze és Spotify-ozom kocsiban, ha bárki felhív, mindkettő app-ot kilövi, indíthatom őket el. Vezetés közben nem mókás. Haverom Vernee Thor-jánál ugyanez nem okoz problémát. -
OldMike
őstag
válasz
nemmegy0 #13613 üzenetére
Szia! Köszönjük előre is.
Csak a szoftverfrissítést vállalták 4-5 napra? Ez valami rettentően szégyenteljes dolog a Huawei részéről, ráadásul ha ingyen csinálják, akkor felesleges és gazdaságtalan erőpocsékolás is.
Nem szeretem az összeesküvés-elméleteket, de itt valami nagyon sötét dolog van a háttérben, kizárólag nálunk, mert néhány szomszédos országban megy OTA módon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubuntu Linux
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Formula-1
- iPad topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Synology NAS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- 20 GB-os RTX 4000 SFF ADA Generation
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest