- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- A ventilátorok világában feltűnt a Noctua új, 120 mm-es bajnoka
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gratzner
tag
válasz
ANDROID??? #3622 üzenetére
Sajnos kidobtam a dobozát, de elképzelhetőnek tartom, hogy nem a márka volt a hibás. Ugyanis vettem egy gsm boltban egy bizonyos fajtát, amit rá is pattintottam a telefonra, de a fólián látszott a márkajelzés, amit próbáltam letörölni, de nem lehetett. Ekkor (csak mert nem hittem a szememnek és előbb cselekedtem a kelleténél) levettem, hátha a fólia alja a hibás (mintás), de nem az volt természetesen, viszont visszatenni már nem lehet így. Visszavittem a boltba és megkérdeztem, hogy ugyan már ennek a típusú fóliának van -e valami márkajelzése, ami nem jön le róla? Azt mondták lejön. Én meg, hogy nem, és odaadtam, hogy próbálják letörölni és ha lejön, hajlandó vagyok kifizetni egy új fóliát, ha nem jön le, cseréljék ki ingyen. Nem jött le, és nyilván kicserélni sem akarták, mert hogy már koszos, használt. De az a mocsok hologram szerű minta még mindig rajta virított, úúgyhogy cirkuszoltam kicsit és adtak egy másik típust helyette. Kiegészítve azzal, hogy ezután pénzért sem voltak hajlandók rátenni az új fóliát a készülékre, mert "Nem szerették volna"
Mindegy, hazamentem, rátettem, és jó volt. Tiszta, illeszkedő és látszólag tökéletes. Viszont ma egy cimborám ötlete alapján kipróbáltam, hogy leveszem és csoda történt...
Bocs, hogy hosszú lett, de a sztori így kerek.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Linux kezdőknek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Opel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Chrome
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam topic
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged