Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gratzner

tag

válasz ANDROID??? #3622 üzenetére

Sajnos kidobtam a dobozát, de elképzelhetőnek tartom, hogy nem a márka volt a hibás. Ugyanis vettem egy gsm boltban egy bizonyos fajtát, amit rá is pattintottam a telefonra, de a fólián látszott a márkajelzés, amit próbáltam letörölni, de nem lehetett. Ekkor (csak mert nem hittem a szememnek és előbb cselekedtem a kelleténél) levettem, hátha a fólia alja a hibás (mintás), de nem az volt természetesen, viszont visszatenni már nem lehet így. Visszavittem a boltba és megkérdeztem, hogy ugyan már ennek a típusú fóliának van -e valami márkajelzése, ami nem jön le róla? Azt mondták lejön. Én meg, hogy nem, és odaadtam, hogy próbálják letörölni és ha lejön, hajlandó vagyok kifizetni egy új fóliát, ha nem jön le, cseréljék ki ingyen. Nem jött le, és nyilván kicserélni sem akarták, mert hogy már koszos, használt. De az a mocsok hologram szerű minta még mindig rajta virított, úúgyhogy cirkuszoltam kicsit és adtak egy másik típust helyette. Kiegészítve azzal, hogy ezután pénzért sem voltak hajlandók rátenni az új fóliát a készülékre, mert "Nem szerették volna" :)
    Mindegy, hazamentem, rátettem, és jó volt. Tiszta, illeszkedő és látszólag tökéletes. Viszont ma egy cimborám ötlete alapján kipróbáltam, hogy leveszem és csoda történt...
    Bocs, hogy hosszú lett, de a sztori így kerek.

Új hozzászólás Aktív témák