Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TPM (trusted platform module) topic
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- OLED monitor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
Cunaja #10075 üzenetére
Köszi, így érthetőbb, mivel az angol tudásom meglehetősen csekély, mondhatni 0.
Mivel nem akarok Root-ot kipróbáltam, amit a program javasolt, a Chrome böngészőn keresztül.
Eddig nem sikerült eredményt elérnem, mivel állandóan kéri a telefon, hogy kapcsoljam be az USB hibakeresést. Utána jön az üzenet, "Nem sikerült végrehajtani a feladatot" Ez akkor is kéri, ha nincs PC-re dugva. Na mindegy majd később próbálgatom. -
ORCA58
addikt
válasz
IdPezzo #10021 üzenetére
Nekem ilyen a 6-os soha sem produkált. Navi +zene közben ha hívás jött leállt, de a hívás után is automatikusan újra indult. Poweramp-ot használtam. Benne volt a védett alkalmazások közt, és az Optimalizálás mellőzése is engedélyezve volt.
Ha ennek ellenére sem jó, lehet valamilyen program kavar be. -
ORCA58
addikt
Telefonszám megjelenítés: megnyitod a tárcsázót -> Jobb oldalt alul 3 pütty -> Beállítások -> Görgesd a végére, ott További beállítások -> Hívóazonosító.
A T-mobilnál a szolgáltatónál is engedélyeztetni kell, ekkor a Hálózati alapértelmezés a jó.Rákötöd PC-re és onnan a Memóriába, vagy ha van SD kártya Az SD kártyára másolod.
Vírusirtót a többség nem használ. Nekem a Kaspersky volt fent (benne volt a vásárolt vírusirtó csomagomban), de még sohasem talált semmit sem.
IdPezzo
A választ nem tudom, de aki tudna segíteni annak sokat segíthetne ha tudná, milyen rendszer van a telódon. -
ORCA58
addikt
válasz
metalstorm #9876 üzenetére
Szoftveres van de azt csak fényképező módban lehet kapcsolni Android 5-ben. Nem próbáltam, hogy a videózásnál van avagy nincs hatása.
-
ORCA58
addikt
válasz
7Heads Drago #9856 üzenetére
Az ujjlenyomat olvasónak ROM-tól függetlenül hibátlanul kellene működnie!
A Nugat fog jönni ebben a negyedévben, ha minden igaz. Nem hivatalosan fel lehet tenni, ha visszaolvasol egy hete ez a fő téma. -
ORCA58
addikt
Ha erre gondoltál:
Az értesítéseknél nem lehet hátteret változtatni.
A többit.
Hosszan nyomsz a képernyőn, bal alul hátterek "gomb". A többi értelem szerű.Vagy témák, majd középen alul "Testreszabás". Jobboldalt fent Zárképernyő vagy Főképernyő háttere.
snakebait
Hosszan nyomod a képernyőt, majd jobb oldalt Beállítások. Azon belül Ikonszámláló. Ott kell lennie a tárcsázónak is -
ORCA58
addikt
Pár perc?
Egy éjjel 30-50%-ot is elért a fogyasztása! Magyarán egy teljesen feltöltött telefont akár le is meríthet 16 óra alatt!
Nagyon sz...ul van megírva. nem beszélve arról, hogy már próbáltam, de csak az üres appokat telepítette vissza. Ehhez nem kell nagy tudomány, bárki meg tudja tenni, ráadásul plusz energia felhasználás nélkül.
Szívesebben használom a gyári mentést, az igaz nem mindennap.
Egyedül a névjegy és naptár mentést használom, de abban is volt már adatvesztésem, hiába van szinkronizálva rendszeresen. -
ORCA58
addikt
-
ORCA58
addikt
Persze 4G-képes. Nem hinném, hogy 4G nélkül árulna már szolgáltató telefont.
Nagyon megbízható! Igényektől függ, hogy van-e nyűge. Még nincs hivatalos Android 7, de 6-ossal nagyon stabil készülék.
Egy hibája, hogy nálunk nem 3 hanem 2 GB a memóriája, de a többségnek ez nem okoz gondot. -
ORCA58
addikt
A telefonba és aksiba épített korlátozó rendszerek határozzák meg, hogy mennyi energiát képes adott idő alatt magába engedni az aksi. Ha csak a töltő áram növelésével növelhető lenne a felvett mennyiség, mindennapos lenne a telefon robbanás, mert mindenki egy perc alatt próbálná feltölteni a kütyüjét. Volt rá példa, hogy autó akkuval töltöttek telefont. Na azt már az elektronika sem tudta megakadályozni. Súlyos sérüléssel járó baleset lett a vége.
-
ORCA58
addikt
válasz
Toby0501 #9284 üzenetére
Nem tapasztaltam lassulást. Olyan gyorsan lapoz, amilyen gyorsan húzogatom az ujjamat. Max a nagy képeket nincs ideje betölteni, mert már váltok a másikra 4 éves 32Gb-os Samsung Calss10 SD.
Úgy általánosságban írom, hogy a telefon tulajdonosok többsége figyelmen kívül hagyja azt a tényt, ha a telefon memóriája közel tele van, lelassul a működése. Ez persze minden számítógépes eszközre igaz, hogy a memória kezelése a fizikai korlátok miatt lelassulhat.
Íme egy kép a P9 lite-ból. -
ORCA58
addikt
A messenger-rel csináltak valamit, vagy csoda történt, mert 3 napja feltettem, és azóta is fut a Nugat bétán, és nem dobta ki egyszer sem. Az összes fogyasztásból 1,5 % csak a messener.
Az aksi ettől függetlenül merül rendesen. A cella készenlét 20% telefon tétlen 17% Az android rendszer pedig 16 +12%. Így 1 nap16 óra alatt vagyok 56%-on 1ó 20p kijelző idővel amire 9 % fogyasztást ír .
Nagyon gyanús, hogy össze vissza számol.
A legérdekesebb, hogy a messenger nem jelent meg a képernyő lezárása után kikapcsolható listában, így ha akarnám sem tudnám rákényszeríteni a leállításra. -
ORCA58
addikt
Egy "érdekesség"?
Ahogy elnézem, a T új árazását, nagyon le fog csökken a szolgáltatói telefonok száma.
Jelenleg arany társkártyával durván 10 000 FT-ba kerül a korlátlan belföldi telefon és SMS szolgáltatásom. Ehhez vettem 34 000 Ft-ért a P9 lite telefont 2 év hűséggel. (volt hogy ennél is olcsóbban adták)
Most a díjcsomag ára 15 000 Ft amiben EU roaming is ingyenes. (csak magyar nincs). Ha nem akarok telefont venni, akkor elengednek 4000 Ft azaz 11 000Ft a havi díj.
Ha telefont veszek, (a példa a P9 Lite 2017 aminek lista ára 81 300 FT ) akkor a havi díj 15 000 és a telefon árából elengednek 48 000 Ft-ot, azaz 33 360 FT-ot kellne érte fizetni. Viszont a szolgáltatás havi 4000-el drágább ami 2 év alatt 96 000 Ft.
Tehát a telefont megkapom kedvezményesen 129 360 Ft-ért. Ez ám a nagy biznisz! Alig várom, hogy leteljen a 2 évem! -
ORCA58
addikt
válasz
giornalista #9172 üzenetére
Attól, hogy 150 vagy 300 Mbps még LTE képes. Egyébként én is úgy tudom, hogy ismeri a 300 Mbps-ot, már ha szolgáltató támogatja.
XtremLor
Nem véletlen, hogy alaposan utána kell nézni, mit tesz fel az ember a telefonra. Nem lett volna hátrány ha előbb itt kérdez utána cselekszik. Egyébként még csak tesztelőknek kiadott Béta szoftver létezik. -
ORCA58
addikt
válasz
online1986 #9128 üzenetére
Ha jó RAM kezelésnek számít az, hogy minden szükséges appot kilő, ha kell ha nem (kivéve Huawei gyári appok) akkor igen. Nem nagy öröm, hogy azért kell naponta 10-20 alkalommal a kezedbe venni és bekapcsolni a telefont, hogy a számodra szükséges appot újra és újra elindítsd. Ez amúgy az akkut is durván meríti feleslegesen.
Egyébkánt ne örülj, mert nem lehet tudni mikor milyen értéket mutat. Tesztelés alatt betöltöttem egy csomó programot, és 1GB fölött mutatta a szabad RAM-ot. Utána kilőttem az összeset, amit engedett, és a szabad RAM nem nőtt, hanem 500MB alá esett. -
ORCA58
addikt
A fene sem érti ennek a RAM kezelést. 6-osról már nem tudok nyilatkozni, de 7-esnél volt, hogy 1 GB fölé ment a szabad RAM, úgy, hogy több app be volt töltve. Kíváncsiságból kilőttem amit tudtam, akkor meg lecsökkent 450MB-ra.
Gyakorlatilag fel le rohangál látszólag teljesen logikátlanul. -
ORCA58
addikt
válasz
Roland0224 #9077 üzenetére
Ez csak a béta szoftver. Nem mindegy, hogy 1 vagy 2 SIM-es. A másikat nem szabad feltenni.
-
ORCA58
addikt
válasz
Zsirmanc #9074 üzenetére
Most nézem, a B336-on vagy én a B335-ön azaz 1 SIM-es telefon. Így a szoftver hibát nem zárnám ki, elég sok hiba van ebben a bétában. Gondolom a felhasználói szokások miatt többel nem is találkoztunk. Nem csoda, hogy a végleges kiadása várat magára.
Egy FR esetleg?
Én nem csináltam eddig, és amíg nem kényszerít rá valami orbitális hiba, már csak kíváncsiságból is kerülöm. -
ORCA58
addikt
Több sebből vérzett a béta, bizony van mit javítani rajta.
Ha leszállnának végre a "zárjunk be mindent amit csak lehet" témáról a használhatóság és az akku élettartam is jobb lenne, mert akkor nem futna a háttérben egy beépített task killer folyamatosan, és nem kellene mindent állandóan újra indítani -
ORCA58
addikt
1- nem véletlenül van benne! Nem hinném, gogy ki tudnod kapcsolni.
2- nem tapasztaltam ilyen hibát.Benipajti
Elméletileg egy kiváló minőségű tartós fólia. A G-6 2,5 éves és csak egy kicsi karc van csak rajta, A P9 lite fél éves és egy karc sincs rajta. Persze törés ellen nem véd.
Esetleg vedd kisebbre az animációt.
Az ujjlenyomat olvasónak jónak kell lennie, nekem nincs vele semmi problémám, 3 ujj van beállítva. Esetleg próbáld újra felvenni a lenyomatott, és persze azzal a résszel érjél hozzá, amit felvettél. -
ORCA58
addikt
válasz
taylorp #8951 üzenetére
Gyári email alkalmazás indítása.
Alul továbbiak->beállítások-> majd + azaz új fiók felvitele.
Új fiók legyen egyéb. Ott értelemszerűen az adataid beírása.
Kéri majd a Bejövő beállításokat. Ott
Felhasználó név: freemail fiókod felhasználó nevev
Jelszó: freemail fiókod freemail jelszava
Szerver: freemail.hu
Port 110Utána kéri a Kimenő üzenetek beállítását. (Uygan az mint a PC-n)
SMTP szerver: internet szolgáltatód amit otthon a PC-n használsz! (ha az nincs nem tudom tovább)
Port: nálam 25 ( ha jól rémlik a szolgáltatótól kaptam a beállításhoz)
Felhasználó név: internet szolgáltatód amit otthon a PC-n használsz!: felhasználó név
Jelszó: internet szolgáltatód amit otthon a PC-n használsz! jelszóBery
100%, hogy nem. Giroszkóp fizikailag nincs benne, így nem is lesz, OTG-t pedig szemét módon szándékosan, csak a csúcs telefonokban engedélyezik, pedig máshol a "filléres" telefonokban alap. Bezzeg NFC van benne, amit még semmire sem tudtam használni egy próbát 2 telefon között leszámítva, ami inkább nem ment mint ment. Persze van akinek szükséglet a megléte, de az a kevesebb.
A Giroszkóp a jelenlegi szenzorokkal imitálható, de azt sem teszik bele. A Sygic navi pl. a Goggle térképről vett utcaképet szépen elfordítja fel, le, jobbra, és balra, ha a telefont forgatom. -
ORCA58
addikt
válasz
Energie X #8935 üzenetére
Nekem ugyan nincs, de többen ezt dicsérik a fórumban. [eazyguard]
-
ORCA58
addikt
válasz
taylorp #8930 üzenetére
Bejövő beállíátsok:
Felhasználó név: freemail felhasználó név
Jelszó: freemail jelszó
Szerver: freemail.hu
Port 110Kimenő üzenetek beállítása:
SMTP szerver: internet szolgáltatód
Port: nálam 25
Felhasználó név: internet szolgáltatódnál felhasználó név
Jelszó: internet szolgáltatódnál jelszó -
ORCA58
addikt
A Redmi 3S topikjában láttam: [link]
Lehet, hogy működik is, bár nem ez a legszebb megoldás. Az is lehet, hogy ez csak a Xiaomihoz jó, de látszik keresik a megoldást a 2SIM + SD megoldásra, ha már a gyártók ezt le...ák. -
ORCA58
addikt
válasz
bubus66 #8870 üzenetére
Most, hogy beszéltek a Témákról, ránéztem az enyémre, és meglepődve tapasztaltam (Nugat béta), hogy az összes témám eltűnt. Csak kettő van a Modern és Black Level. Gondolom az is a system/themes könyvtárban, de oda nem tudok belenézni.
Egy újabb rejtély! A gyorsítótárat töröltem de tudtommal mást nem. -
ORCA58
addikt
válasz
Roland0224 #8787 üzenetére
Beállítások->Alkalmazások->alul Beállítások -> Alapértelmezett alkalmazások
-
ORCA58
addikt
válasz
magicbox #8757 üzenetére
Nem a kedvedet akarom elvenni, de többek között ezeket is tapasztaltam:
Nekem még fent van és küldöm is a hiba jelentést, ha találok. Mindent nem írogatom ide, de van több dolog amit már beírtam ide.
Néhány hiba nálam nálam.
- A legnagyobb baj, hogy az alkalmazásokat bezárja, bármit is állítasz be. Tilthatod engedélyezheted mindegy. Ha az alkalmazásban van olyan beállítás, hogy memóriában marad, akkor nem dobja ki. Akkor sem, ha gyakran használod. PL. A Messenger lite csak azért fut(na), hogy a gyerekek könnyen elérjenek, ha akarnak. Ha naponta 5-10 alkalommal nem nyitom (néha ez is kevés, máskor elég 2-3 alkalom) meg kidobja. Így egyik "kedvelt" szórakozásom, hogy gyakran rábökök.
A gyári alkalmazásokat soha ne zárta be, akkor sem, így az e-mailek mindig megjönnek. Azokat sem tudom bezárni, ami nekem nem kell, újra indítja.
-Navigáció, vagy galéria nézegetés közben kaptam hívást, nem jelinek meg a hívás fogadó ablak, csak hallani, hogy csörög. Felvenni persze nem egyszerű ilyenkor, ha a képernyő ébren van, mert csak az értesítési sáv lehúzás után lehet, a hívás értesítésben.
- Ha telefon miatt áll le a zene, akkor nem indul mindig újra automatikusan.
- Az alkalmazás váltóban ha bezárok egy alkalmazást, nekem nem mindig záródik be, ami úgyis mindegy, mert kis idő múlva be fogja zárja.
- Szinte semennyi oldalt nem jegyez meg a böngésző, mindig újra tölt. Mobil kapcsolattal e-miatt kerülöm a net használatát.
- Az aCalendart csak úgy tudom a memóriában tartani, hogy kitettem egy amúgy szükségtelen aCalendar widget-et, ami már a tapasztalatom szerint nem engedi bezárni.
- Egyes alkalmazásokat leállás után is képes örökre a futó alkalmazások közt tartani akkor is ha leállítod (persze nem is fut) Ilyen a Sygic navi.
stb. stb.
Hozzáteszem , nem csináltam gyári adat visszaállítást, lehet másnál másképp megy nem tudom.Ami jól működik.
- Ha beállítod, hogy valamit zárjon be a képernyő kikapcsolása után azt gyorsan meg is teszi. -
ORCA58
addikt
válasz
kinder93 #8745 üzenetére
Papíron nem sok a különbség. Őket [Honor 7 topik] is kérdezd.
-
ORCA58
addikt
válasz
steele80 #8727 üzenetére
Nem tudom, hogy a 6-oson is volt-e, de a 7-ben a képernyőzár és jelszavaknál kikapcsolható a lépésszám mutatása a zárképernyőn.
A "csak" 600MB szabadnak meg örülj, mert azt jelenti, hogy több app bent marad a memóriában. A7-es bétán nekem volt már 1GB-is, mert szinte mindent leállít, ami nem gyári, vagy nem fut folyamatosan. Remélem javítják. -
ORCA58
addikt
válasz
snakebait #8707 üzenetére
Ugyan ezt a párost használom, és nekem nincs ilyen gondom! Az Alcatel OT995 jól sikerült gyári fülesét használom.
gabosz02
Ha ki lehetne kapcsolni, nagy bajba lennél, ha lefagyna a telefon (bár Huawei nálam még nem fagyott le), mert csak ezzel tudod újraindítani, vagy kiveszed az aksit, ami nem egy mozdulat.steele80
Miért? -
ORCA58
addikt
A 6-osban volt valamilyen hangszín állítás, egy kapcsoló, ha jól emlékszem. Mi annak a neve? A 7-ben nem találom, vagy nincs?
Az is lehet, hogy rosszul emlékszem? -
ORCA58
addikt
válasz
gianone #8471 üzenetére
Az a tárolt folyamatokat csökkenti, ami éppen fut azt nem változtatta.
Kíváncsiságból beállítottam, hogy nincs háttérfolyamat. A tárolt folyamatokat eltüntette. Általában csupa olyan folyamat van egyébként benne ami telefonnak kell állandóan, nem nekem. Ami viszont meglepő, ahogy kilőtte ezeket, lecsökkent a szabad memória!
El nem tudom képzelni mit művelnek a Huawei boszorkánykonyhájában. -
ORCA58
addikt
A navigációs sáv automatikus eltüntetését gyári állapotban nem tudta és nem is tudja a telefon!
Meglepne, ha neked korábban ez ment volna, hacsak nem lett megbuherálva.
Viszont van olyan alkalmazás, ami úgy van megírva hogy eltüntesse, akkor el is tűnik. Ilyen lehet némelyik navigáció, videó lejátszó, és játékok. stb. -
ORCA58
addikt
válasz
online1986 #8454 üzenetére
Ha a szokásaik ugyan azok minden készüléknél, akkor majd valamikor a korai verzió jön, és utána a végleges.
-
ORCA58
addikt
Még soha sem volt gyári adat visszaállítás, frissítések után sem. Még a Nugat béta felrakás után sem, és semmi ehhez hasonló hibán nincs.
MK VII
Nekem 6-oson ennyire nem volt agresszív a 2 GB-os sem. (A 7-es az már más kérdés)
6-oson be kellene kapcsolni a teljesítmény módot, ha még nincs, ill. védetté tenni a szükséges alkalmazást ha lehet, valamint az optimalizációt tiltani. Esetleg az alkalmazásváltóban lakatolni. Más ötletem most nincs.
Persze petya220 ötlete tényleg végleges megoldás, soha semmi gond nem lenne vele. -
ORCA58
addikt
válasz
vertebrata #8410 üzenetére
Mint az összes többi témát. Beteszed a HWThemes mappába, és témáknál kiválasztod.
-
ORCA58
addikt
Nekem csak egyszer kérte, akkor sem vettem észre, hogy kiírta volna a "a nagyobb biztonság érdekében adja meg a pin kódot" szöveget. Elsőre meg is ijedtem, csak nem indult újra?
Diabo6
Az első alkalommal mikor feltetted, le is töltöttem PC-n. Telepíteni lehetett 7-esen, de Root-ot kér sajna! -
ORCA58
addikt
A stabilitásban nálam a 7 béta is kiváló. Kiakasztani nem lehet, vagy én nem tudom. Újra indítgatni nem kell.
Csak az időzítő teszt miatt indítottam újra, ill. mikor kipróbáltam egy dark témát, és mikor visszaálltam a megszokottra, a betűk színe nem lett fekete, csak újraindítás után. -
ORCA58
addikt
A hatos alatt sem mondanám tökéletesnek a memória kezelést. Ha kevés alkalmazás fut elmegy, de annyi alkalmazást nem tudtam futtatni rajta egyszerre, mint a korábbi 1GB-os G6-oson.
A 7-est meg a teszt miatt tettem fel. Ha mindenki úgy gondolkodna, hogy nem teszem fel, mert még nem tökéletes, akkor soha nem is lenne az, mert teszt nélkül nem derülnek ki a hibák.
Tudom, mert szoftver fejlesztéssel foglalkozom és tapasztalom, hogy nem tudok olyan leleményes lenni, mint a felhasználók. Mindig nyomnak olyan gombokat, gomb kombinációkat, keresnek olyan nem létező funkciókat, melyre első körben az ember nem is gondolna.
Az csak hab a tortán, ha elkészül egy szoftver, és használatba veszik, jön a panasz, hogy ők tulajdonképpen mégsem így meg úgy gondolták, meg lehetne ez is, meg az is benn, amaz meg nem. stb. stb.
Épp 5 perce hívtak egy hasonló eset miatt. Megcsináltam amit kértek, de már nem jó mert az igaz, hogy általában úgy van de mégsem.Milyen hátlapi fóliára gondolsz. Gyárilag nincs rajta, vagy van amelyiken igen?
-
ORCA58
addikt
Sokáig én is Rocket dialer fizetős változatát használtam, egy darabig senki nem javítgatta a hibáit, mást kerestem. Most már a True Phone Dialer & Contacts a nyerő. Szintén megvásárolva. A testreszabhatósága, keresője és kinézete szerintem jobb. A Rocket dialer januári frissítése után megnéztem, de nem maradt fent.
-
ORCA58
addikt
GMD immersive is hasonló app, be lehet állítani alkalmazást, aminélnem kell a navigációs sáv. Nagyon ritkán kell, de akkor is zavaró, hogy nem marad a memóriában ha azt szeretném.
Nem tudom miért, talán más alkalmazásokat használok, de akadásokkal nem nagyon találkoztam. Kivéve a fényképezőt. Az néha másodpercekig elgondolkodik. -
ORCA58
addikt
Milyen navigációt? Hívás érkezésekor nekem a Sygic bent marad, csak a zenét lövi le néha ha közben az is megy. Viszont felvenni navi alatt kocsiban nem egyszerű, mert nem jelenik meg a hívás ablak, így az értesítési sávot kell lehúzni és ott rábökni a pici zöld kagylóra. Egyelőre nekem is marad.
A FUT-ból eltűnt a projekt, a csatlakozott projektek közül, de ettől még engedi, hogy a korábbi projekthez üzeneteket küldjek. Ha találok valamit meg is teszem, csak elolvassa valaki? -
ORCA58
addikt
Eddig minden alkalmazást kilőtt (a gyárit nem) amit próbáltam. Aminek van olyan beállítása, hogy amemóriában marad, azt nem bántja. A többit amíg használatban van addig szintén békén hagyja.
Például ha a Poweramp a háttélben zenét játszik, nem bántja. Viszont ha nem szól, akkor előbb utóbb kilövi, ami egy zenelejátszó esetében nem probléma. Viszont egy naptár alkalmazásnál az. Az aCalendart használom, vagy inkább használnám. Ha nem nézegetek rá sűrűn kilövi, és már nem is jön a fontos riasztás.
A GMD immersive appot mindig kilőtte addig, amíg ki nem tettem a mini alkalmazásoknál található ikonjából legalább egyet.
A Messengert azért próbálgatom, mert sokak számára fontos, így arról is tudok jelentést írni. -
ORCA58
addikt
Arra rájöttem, hogy azokat az appokat lövi ki, melyek egy ideig (ne kérdezd, hogy ez 1 vagy 5 óra ???) nincsenek használva. Ha mondjuk az app csak arra vár, hogy valami felélessze, előbb utóbb kukázva lesz. Ha mondjuk óránként megnyitod, a memóriában marad. A Messengert is kilövi, ha van olyan nap, hogy nem kapsz üzenetet. Viszont ha az apphoz tartozik Mini alkalmazás, mondjuk egy ikon és kiteszed az asztalra, már folyamatosan használva van, így a memóriában marad.
A céljuk a spórolás, de pont a fordítottja történik. Az Huawei által nagy fogyasztónak kikiáltott alkalmazások rendre a fogyasztási lista végén vannak, mert nem azt bámulja folyamatosan az ember. Viszont ha kilöp és naponta újra és újra be kell tölteni, vagy 10-szer meg kell nyitni, esetleg ki kell tennem egy mini alkalmazást, már sokkal többet vesztek, mintha hagynák a memóriában.bubus66
"Abban az esetben nem működik a RollBack mivel szolgástól és szolgáltatósra nem lehet a RollBacket feltenni.
6.0 meg még a függetlenre sem lehet fel tenni, pláne nem mert bootloop lesz a vége.. Mivel a Telenoros C128 ha emlékeim nem csalnak.
Független ROM-ot csak oeminf+custom.bin cserével lehet feltenni"A kérdés telekomos készülékre vonatkozott. Most van rollback a T-s telefonhoz vagy nincs. Múltkor azt írtad, tesztelve.
-
ORCA58
addikt
válasz
dualcore #8235 üzenetére
Nem értem miért világít? Lehet rossza közelségérzékelőd?
Egyébként le lehet zárni a bekapcsoló gombbal. Ha kihangosítom, akkor szoktam, így lezárni, de ha nem teszem, akkor is egy idő után lekapcsol. Viszont ha valami közel kerül a közelségérzékelőhöz, és újra eltávolodik, a képernyő feléled.LR
Ha jól emlékszem igen. Egyébként nem olyan régen bubus66 írta, hogy melyik kell. Keresd rá. Gondolom így különböztetik meg a 2 készüléket, mert mindkettő L21 egyébként. -
ORCA58
addikt
Nugaton működik. Feltétele, hogy olyan app fusson, ami azt támogatja. Pl. Messenger és gyári beállítások.
Az alkalmazásváltóban az alkalmazást a fejlécénél fogva felfelé kell húzni, vagy az alkalmazásváltó gombot hosszan nyomni.rokefeller
Nekem sem akad, T-s. Az is igaz, hogy mindenkinek más a tűréshatára. Van aki 0.01 másodper miatt is panaszkodna, ha látná, másnak 0,5-1 sec is beleférhet. -
ORCA58
addikt
válasz
leixlo80 #8114 üzenetére
Szerintem ha javítják a hibákat szerethető, jól használható lesz a 7-es. A menü szerkezete tényleg jobb. Hamarabb meg lehet benne mindent találni a kereső segítsége nélkül is.
Az értesítési sáv nekem sem tetszik. De ha már így néz ki, a háttere lehetne áttetsző, írtam is.
Apróbb bakik kellemetlenségek azért vannak, majd bízom benne javítják.
Pl. Nem mindig vált szemkímélő módba, ha az időzítve van.
Az értesítés sávban a naptár értesítésnél a SNOOZE nincs magyarra fordítva. (ettől nem lesz jobb, vagy rosszabb)
USB Hibakeresés mindig kikapcsol, ha kihúzom a kábelt
A Hívó ablakban a hívó fél képe nekem teljes képernyős, de felismerhetetlen olyan erősen el van mosva
Ha a zár képernyőn megjelenik az értesítés, néha egyáltalán nem jelez hanggal, ha az értesítés kapcsolja be a képernyőt be van van kapcsolva.
A Vészhelyzetre vonatkozó információk nagyon rossz helyen vannak. (csak akkor érhető el ha valaki segélyhívást próbál indítani a telefonról (szerintem nem életszerű, de lehet tévedek)Biztos vannak olyan képességei is a telefonnak amiket nem használok, így azokról nincs véleményem. pl. nincs bluetooth, vagy NFC kütyüm. stb. stb.
trapedli
Nekem semmilyen gondom nem volt sem a 6-os sem 7-es alatt a beszédhanggal.zs.tom
Tegyék bele a Huaweinél! A kameráról jut eszembe. Videó felvételnél még mindig fordítva menti a bal és jobb csatorna hangját. Szelfi videónál jó. -
ORCA58
addikt
"Egészség" a neve legalábbis Nugaton . Az asztalon is ott az ikonja és az alkalmazás listában is ott van. Egyébként a lépést nem az app számolja, hanem a Huawei féle lépésszámláló érzékelő.
Az app csak feldolgozza, megjeleníti. Hogy kikapcsol-e az érzékelő app nélkül nem tudom.
Ezek szerint törölve lett?MK VII
Huawei wear már az okos karperecek, és órák kapcsolatához kell. Az is számol, lépést kalóriát, de az értékeket a karkütyüről szinkronizálja. -
ORCA58
addikt
Egy érdekes jelenséget tapasztaltam béta szoftverben! 0,9 GB szabd memóriát írt ki a futó alkalmazások listában. Leállítottam mindent általam betöltött app-ot és , amit lehetett, valamint a gyorsítótárból is. Kíváncsi voltam mennyi lesz utána a szabad memória. Hát ne nőtt, hanem drasztikusan csökkent, 560MB-lett!! Azóta egy két app mire a telónak szüksége van újra betöltődött, és én is indítottam párat, most is 560-570-et ír. Teljesen olyan, mintha hasra ütés szerű írogatná az értékeke.
Kíváncsi vagyok vajon visszatornázza magát a 0,9GB-ra vagy már ennyi marad? -
ORCA58
addikt
válasz
bubus66 #8015 üzenetére
A gond akkor memóriámmal van, és csak a 7-esben van.
A Weather & Clock tényleg nagyon tetszetős testre szabható. A régabbi EMUI-n a nem áttetsző időjárás nagyon nem tetszett, akkor azt használtam.jatszo
Az eddigi tapasztalatom, amihez kell a helymeghatározás, az nem eszi, zabálja az aksit Nugat alatt. Sőt akkor is, ha egy app sem igényli, de be van kapcsolva.KVZacc
Azzal én is kísérleteztem, de semmi eredménye nem volt. Bár azóta megint naponta sokszor kilövi az aCalendart, pedig már volt 1-2 nap, hogy nem tette. Az is lehet semmi köze hozzá, csak stratégiát váltott az EMUI5, és még jobban bosszantani akar, mert kritizálomHiába a gépeknek lelke van!
-
ORCA58
addikt
válasz
ANDROID??? #8011 üzenetére
Ráadásul azt is leírtam már, hogy ki lehet kapcsolni a zárképernyőn megjelenő számlálót. (Legálábbis Nugaton, de úgy rémlik 6-oson is ott volt)
Beállítások->Képernyőzár és jelszavak->Lépésszám mutatása a zárképernyőnBalathruin
Már úgyis megbeszéltük, hogy kérdezhetünk. A telefonon mit csinálna, ha lenne az easter egg
Rejtett üzenet ha igaz, de mit, hogyan és mi elől rejt el. Nem is hallottam róla.
Az osztott képernyőt remélem bent hagyják, habár vígan el lehet lenni nélküle. De ha már kitalálták, legyen is benne. Hadd legyen nekem már olyan, ami másnak esetleg nincs.zs.tom
Nugaton tudom mondani.
Utófókusz van. Kamera pro mód. balról jobbra elhúzod a kamera képen az ujjad, bejön a menü. Ott található
Veszteségmentes RAW fájl csak egy kiváltságos személynek van eddigi ismereteim szerint. Hogy mivel érdemelte ki,maga sem tudja. Jobbról húzod balra az ujjad, és ott van ha van,de mint írtam szinte senkinek sincs. -
ORCA58
addikt
válasz
petati94 #7982 üzenetére
Nem ismerem a telefon működését, de ha ez így van, akkor viszont nagyon kevés a szabad memória, hiszen 3GB-al gazdálkodna (2+1) és szinte semmi sem fut.
Ha ezek ellenére csak ennyi a szabad memória, akkor mi a fenével töltik fel?
vm.swappiness -ről azt olvastam, hogy a maximum 100, akkor agresszíven mindent a swap fájlba ír. Hogyan lehet akkor 150? Vagy egy saját módszerük van? -
ORCA58
addikt
válasz
hajraolaj1 #7985 üzenetére
Beállítások->Képernyőzár és jelszavak->Lépésszám mutatása a zárképernyőn
Matyi222
Nem menekülök vissza, szeretném, ha javítanák a hibákat. Kimondottan szeretem ezt a rendszert, és bízom benne, hogy a visszajelzések nem lesznek hiábavalók. -
ORCA58
addikt
válasz
Matyi222 #7979 üzenetére
Én az Alcatel OT995-el hasonlítottam össze. Az több programot és Chrome oldalt tart a memóriában mint ez, és csak 500MB RAM van benne. A igaz használni nem lehet mert olyan lassú már szegény az 1 magos procijával, de becsületére legyen mondva nem lövi ki a programokat.
Meg is írtam nekik!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TPM (trusted platform module) topic
- Gaming notebook topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Vírusirtó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- OLED monitor topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest