- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
giornalista
senior tag
sziasztok!
2Gb ramos P9 Lite-om van, először írnék róla pár szót azoknak, akik gondolkoznak, hogy vegyenek-e. LG G3-ról váltottam, és a kamerát leszámítva (ami sajnos ebben a telefonban kifejezetten gyenge) mindennel nagyon elégedett vagyok. leginkább az akkumulátoridővel, ugyanis élénk használat mellett is kibír két napot (igaz, általában minden este feltöltöm, de volt már, hogy nem kellett, és ez jó érzés). minőségi, jó telefonnak tűnik, egyelőre nagyon meg vagyok elégedve vele, úgyhogy hajrá
viszont most elgondolkoztam azon, hogy vennék egy olcsó VR szemüveget, hogy kipróbáljam, milyen élményt adhat. ha nem tetszik, maximum visszaküldöm 14 napon belül. viszont nem tudom, hogy a telefonomban van-e giroszkóp. valószínűnek tartom, hogy igen, de mintha olvastam volna talán itt, vagy máshol, hogy nincs benne, felvilágosítanátok az ügyben?
köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest