Hirdetés
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Hivatalosan is tagadta a GeForce RTX 5090 visszahívását az MSI
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- Kiadta az RDNA 4 architektúra dokumentációját az AMD
- Esetlegesen hiányzó ROP blokkok miatt csúszik a GeForce RTX 50 Laptop sorozat?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gebriel
veterán
Szép, igényes lett .
-
Gebriel
veterán
válasz
peterdeme #2552 üzenetére
Az igen, nekem eddig használat alatt soha nem ment még 800 alá
és eddig 2x akadt csak meg, de azt is a gyári rádió app alatt csak. Azóta nem is azt használom.
Szerintem meg 400-500 memória már az általad említett tulajdonságokat eredményezi, teljesen természetes. Kevés a memória. -
Gebriel
veterán
Ésszerű magyarázatot én sem tudok adni rá.
Felraktam a Vibert. Haverom rám írt, és kb 2 óra után jött meg az értesítő, vagy volt olyan eset amikor csak akkor amikor megnyitottam a vibert.
Aztán nem zártam be az app-ot hanem hagytam a memóriában.
Akkor minden értesítést azonnal megkaptam.
Ma már mindegy, hogy nem zárom be akkor is kapok.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Gebriel
veterán
Talkbanden, hogy kell az órát beállítani?
-
Gebriel
veterán
Úgy volt, hogy készül, topicnak összefoglaló. Nem lesz belőle semmi
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
-
Gebriel
veterán
válasz
Vermilion69 #1874 üzenetére
És milyen színű?
-
Gebriel
veterán
válasz
feketepeti #1847 üzenetére
Amiket leírtál sem oldja meg, próbáltam csak telefon névjegyzékek mutassa, de annál sem müködött.
-
Gebriel
veterán
735-ös témát megbeszélhetitek máshol is.
-
Gebriel
veterán
válasz
Vermilion69 #1800 üzenetére
Majd megnézed mind a két színt és amelyik jobban tetszik azt válaszd, de egyébként mindig az első gondolat a jó.
-
Gebriel
veterán
válasz
Vermilion69 #1771 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz
Vermilion69 #1759 üzenetére
Hátkomolyan mondom én szín vak vagyok.
Azért ezt az aranyt megnézném előbb is.
Vagy az enyémet majd megmutatom, holnap a melóhelyen, hogy ez milyen színű.
Mert az én szememnek inkább ezüst, mint arany.Fehér aranynak van valami megjelölése a dobozon? Szériaszám szerint vagy valami?
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz
Vermilion69 #1738 üzenetére
Csak a fehér.
-
Gebriel
veterán
válasz
Vermilion69 #1704 üzenetére
Nekem ez elején még rajta van a gyári fólia, hátulja meg szerintem annyira jól kivan alakítva, hogy ha kerül is rá karc, a felületnek köszönhetően elnyeli.
Én nem használok és nem is fogok tokot használni. -
Gebriel
veterán
válasz
Vermilion69 #1685 üzenetére
Nekem fehér van.
-
Gebriel
veterán
válasz
Vermilion69 #1678 üzenetére
Ez a fényerő dolog nekem egy kicsit misztikus, lehet csak azért mert nem fogtam a kezembe egy tucat másik fajta telefont, de szerintem semmi baja nincs a fényerővel, teljesen rendben van.
Napsütésnél is használtató.
Lehet más telefon még jobban, nem tudom, de nekem nem zavaró.Nem vagyok elfogult a telefonnal, ha valami nem jól működik, akkor az bosszant.
Persze minden user függő.
Ráadásul, nem is Androidos telefont akartam venni mert elegem volt a droidból.
És ami meglepő, hogy lassan két hónapja nekem egyszer sem akadt, vagy fagyott még le, ami elég meglepő egy androidhoz képest.
De én szeretem ezt a telefont, teszi a dolgát ahogy kell.
Biztos van ennél, jobb meg mit tudom én, de amire én használok egy telefont azt teljesen kiszolgálja.[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz
MeGabee #1672 üzenetére
- Névjegy rendezés nálam állítható, csak nem csinál rá semmit.
- Swype szerintem alapból kezelhetetlen, fel raktam helyette TouchPal-t
- Nekem se az IGO-nál, se a Google térkénél nem dobta el a GPS jelet, lehet az Endomondo app hibája.A névjegy rendezési hibán kívül, (ezt is csak most vettem észre, hogy írtad és kipróbáltam, tehát kb ennyire bosszantó
) nálam semmilyen hibát nem produkál a telefon, amin meg is vagyok lepődve az android lévén.
Részemről jó választás volt a P8 Lite.
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz
feketepeti #1633 üzenetére
Néha nem árt újra indítani a telefont, az esetleg nem oldja meg a BT problémát?
-
Gebriel
veterán
Ki milyen témát használ a telon?
Illetve mik azok az alkalmazásokat amik mindig ott vannak? -
Gebriel
veterán
válasz
bubus66 #1440 üzenetére
Ez igaz abban az esetben ha a program beszerzésé, telepítése, és minden ehhez kapcsolatos téma ami érinti a warezt, de ezt szépen le is írták a kollégák.
Viszont a SzülinApp egy legális program, hivatalosan elérhető android készülékre.
Aki akkor letöltötte most is letudja, ugyan azon fiókjával.
Az már más kérdés, hogy ennek telepítéséhez semmilyen segítség nem szükséges, tehát nincs miről beszélni..És mint írtam, ..Az IGO nem tiltott, "csak az az általános, hogy tört verzió amit a userek használnak, mint jelen esetben is."
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
Elég jól beállt az akksim. 1nap 15ó megy, és 50%-on van.
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
Én néztem be valamit? B1-el nem lehet telefonálni csak ha kivettem a tokjabol a headsetet
-
Gebriel
veterán
válasz
feketepeti #1030 üzenetére
Szolgáltatás színvonala nem volt kérdéses, valóban pocsék.
Reméljük jövő héten már tudod használni a készüléket.
-
Gebriel
veterán
válasz
feketepeti #1028 üzenetére
Próbáld már meg a saját jogaidat ugyan így védeni.
De tudod mit, úgy van ahogy mondod, neked van igazad, viszont más megtudja oldani, hogy kicseréljék a készülékét, mindenféle "perrel való fenyegetőzés nélkül" te meg nem.
Akkor biztos a rendszer a hibás.Szolgáltatás színvonala valóban nem megfelelő.
Egyébként meg nem perrel, hanem fogyasztóvédelemmel kell fenyegetőzni.
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz
feketepeti #1023 üzenetére
A kijavítási vagy kicserélési jog gyakorlásánál figyelembe, jog teljesítésével a jogosultnak okozott érdeksérelmet, megfelelő határidőn belül, a jogosultnak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül kell elvégezni.
49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet 4. § (2) bekezdése kimondja, hogy a forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze, a kötelezett a kijavítást vagy kicserélést megfelelő határidőn belül, a jogosult érdekeit kímélve nem végezte el, A szerződéstől való elállás – nem jelentéktelen hiba felmerülése esetében – csak akkor jogszerű.Ezért írtam az elején, hogy téged két mondattal leráznának, mert ha azt mondja, hogy neki az "ésszerű határidő" idő két-három hónap, mert ennyi idő kell, hogy Ázsiából ide érjen az alkatrész, akkor te csak boldogaknál rá, hát igen ez le van leírva, így van.
Csak mellette elnézel azok a dolgok felett amik téged védenek.
Sőt lassan már azt érzem, hogy őket véded, hogy jogos, hogy annyi ideje ott a készüléked.Igen, ha jogászkodsz, akkor sem lesz hamarabb kész a telefonod, hanem adnak másikat.
"És elég komoly baj, hogy teljesen természetesnek veszitek, hogy én vagyok a hülye, amiért elvárom, hogy valami, amiért fizetek, működjön."
Ezt mondtad ott is ahol megvetted a készüléket, vagy csak ide írogatod? Nem hiszem.
Miért nem ott mondod ezt, az mellett, hogy csak megkérdezed mikor lesz kész?Utolsó mondatod meg igen jellemző megnyilvánulás.
Mi kérünk elnézést, hogy segíteni próbálunk úgy, hogy ezek szerint nulla problémás jótállási érvényesítési tapasztalatod van, azokkal szembe akik már jó pár ilyenen túl vannak.
-
Gebriel
veterán
válasz
feketepeti #1015 üzenetére
Tehát azon kívül, hogy érdeklődsz, hogy mikor lesz kész a telefonod, elmondhatnád, hogy mivel a javítást nem tudják teljesíteni adják vissza a pénzt vagy biztosítsanak másik készüléket.
Ráadásul ezt a részt kiemelni is elfelejtette..
a kötelezett a kijavítást vagy kicserélést megfelelő határidőn belül, a jogosult érdekeit kímélve nem végezte el, vagyHa meg erre se időd, se energiád nincs, akkor nem marad más vársz türelemmel még hetekig.
Értem én, hogy ez kifizeted a terméket, meg szolgáltatás, de hiba sajnos mindenhol előfordul.bubus66
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz
feketepeti #1015 üzenetére
A jótállás gyakorlására vonatkozó előírások 2014. április 9-i változtak meg, míg a jótállással értett termékek felsorolását szeptember 15-i hatállyal egészítették ki.
3.1. Elsődlegesen választható igény: kijavítás vagy kicserélés
A jogosultnak kijavításra vagy kicserélésre csak akkor nincs joga, ha
- a választott kellékszavatossági jog teljesítése lehetetlen, vagy
- az a kötelezettnek - másik kellékszavatossági igény teljesítésével összehasonlítva - aránytalan többletköltséget eredményezne.A kijavítási vagy kicserélési jog gyakorlásánál figyelembe kell venni a szolgáltatás hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát és a kellékszavatossági jog teljesítésével a jogosultnak okozott érdeksérelmet (1959. évi IV. tv. 306. § (1)-(2) bek.) [2013. évi V. tv. 6:159. §].
Ha a kötelezett valamely dolog vagy munkával elérhető más eredmény létrehozására vállal kötelezettséget, a hibás teljesítésre vonatkozó szabályokat megfelelően alkalmazni kell, azzal, hogy
a) a kicserélésen a munkával elérhető eredmény részben vagy egészben való újbóli teljesítését kell érteni; és
b) a kijavítás vagy a szolgáltatás részben vagy egészben való újbóli teljesítése - a jogosult szerződésszerű teljesítéshez fűződő érdekei figyelembevételével - a munkával elérhető eredmény létrehozásának az eredetileg vállalthoz képest eltérő módjával is megvalósulhat; az ebből eredő többletköltségek a kötelezettet terhelik (1959. évi IV. tv. 311/A. §) [2013. évi V. tv. 6:177. §].3.2. Másodlagosan választható igények: árleszállítás, javíttatás és elállás
A jogosult által másodlagosan választható igények
a) az ellenszolgáltatás arányos leszállítását igényelheti,
b) a hibát a kötelezett költségére maga kijavíthatja vagy mással kijavíttathatja, vagy
c) a szerződéstől elállhat (de jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye).A szerződéstől való elállás – nem jelentéktelen hiba felmerülése esetében – csak akkor jogszerű, ha
- a kötelezett a kijavítást vagy a kicserélést nem vállalta, vagy
- a kötelezett a kijavítást vagy kicserélést nem megfelelő határidőn belül, a jogosult érdekeit kímélve eljárva vállalta,
- a kötelezett a kijavítást vagy kicserélést megfelelő határidőn belül, a jogosult érdekeit kímélve nem végezte el, vagy
- a jogosultnak a kijavításhoz vagy kicseréléshez fűződő érdeke megszűnt (1959. évi IV. tv. 306. §) [2013. évi V. tv. 6:159. §].A Ptk. szerint a kijavítást vagy kicserélést – a dolog tulajdonságaira és a jogosult által elvárható rendeltetésére figyelemmel – megfelelő határidőn belül, a jogosultnak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül kell elvégezni. A Ptk. mellett a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről szóló 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet 4. § (2) bekezdése kimondja, hogy a forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz
feketepeti #1013 üzenetére
"Hiba esetén a Fogyasztó - választása szerint- elsősorban kijavítotást, vagy kicserélést igényelhet, kivéve ha választott jótállási igény teljesítése lehetetlen...."
1 hetes készülékem jótállási papírja azért nem olyan régi nem??[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz
feketepeti #1005 üzenetére
Se kedvem se időm hozzá és tényleg nem az én feladatom
Jah, hogy te ennyire kényelmes vagy? Akkor várj még pár hétig.
Minthogy hivatkozva arra, hogy a készüléket nem tudod használni több mint 30 napja így cseréljék ki,
és ha nem tudják akkor a pénzt is visszakérheted.
Bár szerintem, (ne vedd sértésnek) téged 2 mondattal leráznának. -
Gebriel
veterán
válasz
feketepeti #996 üzenetére
Bakker te elolvastad egyáltalán a jótállási papírt ?
Te tudod mit.. a te gondod. -
Gebriel
veterán
válasz
feketepeti #990 üzenetére
Kérd a készülék cseréjét 30 nap után jogodban áll.
-
Gebriel
veterán
Mit tudtok tanácsolni, hogy tovább bírja az aksi?
-
Gebriel
veterán
Na megérkezett a készülékem nekem is. Nagyon nem volt még időm nyúzni, majd este.
-
Gebriel
veterán
A karpánt mit tud amit a Telekom ad a készülékhez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínai gyártó a csúcsmodellje mellé egy kicsit szerényebb tudású testvért is piacra dobott, ami nyolcmagos processzorral és HD kijelzővel rendelkezik.
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NBA és kosárlabda topic
- Okos Otthon / Smart Home
- TCL LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB // 98% akku // Telekom garancia 2027.04.18.
- LG Velvet 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nubia Red Magic 9S Pro 12/256GB Frost Független. Amazonos vásárlás.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest