Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
eron
csendes tag
A Vodafonos romban működik a VoLTE opció? Most hogy a Telekom bevezette jó lenne kipróbálni.
Sajnos az XDA-s főzött romokban ez az opció nincs benne -
eron
csendes tag
Sziasztok
Valaki tudna adni egy linket, ahonnan letudnám tölteni az adb driver-t, ami biztos működik P8 Lite-al Win10 alatt?
Köszi előre isIlletve, valaki esetleg próbálta már az XDA-n fentlévő Lineage OS-t vagy OmniROM-ot?
-
-
eron
csendes tag
válasz scabiosa82 #17734 üzenetére
Teljesen úgy tudod kikapcsolni, hogy : Beállítások -> Fejlesztői lehetőségek -> Képernyőzár
Ha csak a Zárat akarod kikapcsolni róla akkor képernyőzár és jelszavak -> jelszó-> nincs
(Ha a nincs-et nem lehet kiválasztani akkor állíts be egy mintát hozzátartozó biztonsági jelszóval, majd rontsd el sokszor, ezután ha a kóddal feloldod automatikusan a "nincs" lesz beállítva) -
eron
csendes tag
válasz pulyka jocó #16961 üzenetére
Ha jól emlékszek, állítsd át mintára, ekkor a minta mellé egy biztonsági kódot is be kell állítanod.
Utána feloldáskor rontsd el sokszor a mintát, majd a biztonsági kóddal old fel, ezután elvileg nem lesz rajta kód. -
eron
csendes tag
válasz @ndrew #16539 üzenetére
A vakuszinkron nekem is jobb lett valamivel, mondjuk én b588-on vagyok, de nem az igazi még. Hangosabb nem lett,de talán tisztábban hallom a másikat.
Viszont 588-on a play szolgáltatások nekem irdatlanul fogyasztják az akkumulátort. Általában 30%körül van a fogyasztása és a képernyőidő is csak 2,5óra max. Hiába telepítettem újra, factory reset sem segített
Egyébként valaki használ egyedi zárképernyőt?
Én feltettem a HiLocker-t mert ezen kint van a naptár is a zárképernyőn. Jól is működik 2 dolgot leszámítva:
-Az ébresztő random módon egyszer a zárképernyő fölött jelenik meg egyszer meg alatta (szóval pinkóddal fel kell oldanom a telefont hogy kikapcsolhassam)
-Illetve ha hívnak és többet beszélek (kb 20perc) akkor lezár a képernyő és pinkód feloldás után tudom csak bontani a beszélgetést
Ha hívnak akkor jó, nem kér pinkódot, illetve ha 5-10 percet beszélek csak akkor is szépen amint elveszem a fülemtől bekapcsol a kijelző és a "beszélgetés" jön be, nem a pinkód
Ezzel lehet kezdeni valamit? Vagy tud valaki ajánlani olyat ami működik? -
eron
csendes tag
válasz karesz1978 #16302 üzenetére
Telefonkezelő->Forgalomkezelő->Hálózati alkalmazásokban tudod állítani hogy melyik alkalmazás használhatja a mobilnetet/wifit.
De egyébként ez a hiba nekem is megvan, hogy az alkalmazások nem mennek mobilnetről és nem csak a youtube és drive hanem még a PokemonGo, Gmail, Snapchat és van még pár amit már pont emiatt nem használok egy ideje. Factory reset után 3-4hétig működnek aztán egyszer csak nem mennek tovább mobilnetről a következő factory resetig (wifiről gond nélkül működnek).Az értesítési sávhoz pedig próbálj ki egy másik témát esetleg, némelyik változtatja a betűszínt is a gyárihoz képest
-
eron
csendes tag
Sziasztok!
Ez a [B584] ROM akkor hivatalos? Garanciát nem bukom vele?
Illetve, ha esetleg nem tetszik erről is vissza lehet állni a régebbire ROM-ra? -
-
eron
csendes tag
válasz old rocker #14536 üzenetére
Én egy ilyen tokkal szemezgetek, vastagabb sarkok talán jobban védnek a leeséstől. Bár lehet flip tok lesz belőle, mert az E-robottal meg lehet csinálni a SmartCase funkciót
Más:
Gyári email appot lehet valahogy frissíteni? Engem a gmail nem enged bejelentkezni, azt írja hogy nem felel meg az app a biztonsági követelményeknek. Pedig kifejezetten szerettem, főleg az ikonszámláló miatt -
eron
csendes tag
Nekem sem az igazi a szinkron a vaku és a kamera közt, de nekem inkább túl világos lesz a kép, olyan mintha ködben fényképeznék. Ez csak automatán van (itt sem mindig, gondolom attól függ hogy mit állít be a telefon), manuálisban ha egy kicsit játszok a beállításokkal és sikerül eltalálni a megfelelő záridőt és iso-t akkor nincs ilyen gond. Azért elég zavaró tud lenni néha, hogy fényképeznék, de előtte még állítgatni kell.
-
eron
csendes tag
válasz EnderMauL #13603 üzenetére
5.0-ról 6.0-ra váltáskor csináltam, viszont b574-re frissítés után nem. Különösebb gond nem volt a telefonnal, viszont egy-két apróbb zavaró dolog akadt (pl ha a hangerőt állítottam akkor együtt mozdult a csengőhang, média és ébresztő hangereje, külön külön nem lehetett állítani őket). Ma csináltam egy FR-t, és rendbe jött.
FR után próbáltam bejelentkezni a gyári email kliensbe, de nem engedett, viszont a googletől kaptam egy mailt, hogy sikeresen megvédett egy nem biztonságos bejelentkezéstől. Kicsit fura hogy a gyári levelező nem használható. Persze ott a Gmail app, csak az nem jelzi kis piros karikában az ikonon hogy hány olvasatlan levelem van pedig azt a funkciót szerettem a gyáriban
-
eron
csendes tag
Sziasztok!
Frissítettem a telefont B574-re és nálam érezhetően romlott a kamera. Konkrétan az esti képek lettek csapnivalóak, főleg ha a vakut is használom. A képeken látszik hogy a kamera mellett világít a vaku, ettől fakó/homályos a kép.
Másnál is van ilyen?Köszi előre is a válaszokat
-
eron
csendes tag
A telefon most kiírta, hogy letölthető a B564-es frssítés. Ha ezt OTA-n telepítem akkor utána kell Wipe cash és Factory reset?
-
eron
csendes tag
Sziasztok!
A független dual simes telómat szeretném frissíteni, B132-ről OTA-n, addig amíg csak lehet. Minden frissítés után kell Factory Reset és Wipe Cash vagy csak a legvégén a legutolsó után? Illetve Wipe Cash is kell OTA esetén? -
eron
csendes tag
Ma végre megjött a telefon, minden szuper egy dolog kivéve, sehogy se tudom összekapcsolni a telefonkönyvem a facebookkal
Valaki nem tudja hogy a telefonkönyvhöz hogy lehet hozzárendelni a Facebookos ismerősök fényképeit? -
eron
csendes tag
Egyébként ki milyen tokot használ a telefonra? Mennyire sérülékeny a készülék? Elég egy vékony szilikon tok, vagy megérné venni valami masszívabbat?
[ Szerkesztve ]
-
eron
csendes tag
válasz szaboi6512 #9722 üzenetére
Amit írtam az 5000Ft értékű kupon, de tényleg nem tudom hogy hányszor használható fel.
-
eron
csendes tag
Ma sikerült kipróbálnom a telefont, első benyomásra igazán kellemes darabnak tűnt és a fényereje is korrekt volt (igaz maximumon).
Azt viszont valaki meg tudná mondani, hogy az aksija kibír-e 4 óra képernyőidőt, illetve összesen kb 20-22 óra készenlétet Android 6-al, nonstopp mobilnettel? Per pillanat a kérdéses gyenge üzemidő az egyetlen ami miatt még nem vettem meg. -
eron
csendes tag
Sziasztok!
Nézegettem mostanában ezt a telefont, és felmerült bennem pár kérdés.
-Mindennapi használatra (videó,zene,facebook&böngészés, átlagtól kicsit kevesebb játék,sms,telefonálás) mennyire pörgős/gyors a telefon?
-Üzemidő szintjén mit lehet kihozni belőle? (elég sok félét olvastam így nem tudom hogy mi igaz)
-Mennyire megbízható?
-Megéri megvenni?Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest