Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
akosright
tag
Sziasztok. Lehet talán egy aksis fórumban lenne a helye , de bepróbálkozom. 😃
Szóval ha a gyári 1000 mah-s töltö helyett egy 400 mah-s töltővel töltöm a telefont akkor azon kívül, hogy tovább tart a töltés, kímélem az akksit és elképzelhető, hogy tovább bírja? Vagy ez csak városi legenga? 😃[ Szerkesztve ]
-
akosright
tag
Sziasztok. Egy hete van meg a telefon. Mindennel elégedett vagyok (lg spirit volt előtte). De az akksiidő az katasztrófa. Facebookot nem, csak litet és messangert használok, védett alkalmazásként meg "csak" a graviy screen és a viber van beállítva. Remélem ezt a következő frissítésben orvosolják. Vásárláskor ota frissítés megtörtént, aztán az itt olvasottak alapján wipe majd háromgombos újratelepítés majd ismét wipe majd újra belaktam. (Tehát nem biztonsági mentésből állítottam vissza.) Egyebet nem tudok mondani. Kérem kapcsojjaki. 😃
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest