-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
akosright
tag
Sziasztok. Lehet talán egy aksis fórumban lenne a helye , de bepróbálkozom. 😃
Szóval ha a gyári 1000 mah-s töltö helyett egy 400 mah-s töltővel töltöm a telefont akkor azon kívül, hogy tovább tart a töltés, kímélem az akksit és elképzelhető, hogy tovább bírja? Vagy ez csak városi legenga? 😃 -
akosright
tag
Sziasztok. Egy hete van meg a telefon. Mindennel elégedett vagyok (lg spirit volt előtte). De az akksiidő az katasztrófa. Facebookot nem, csak litet és messangert használok, védett alkalmazásként meg "csak" a graviy screen és a viber van beállítva. Remélem ezt a következő frissítésben orvosolják. Vásárláskor ota frissítés megtörtént, aztán az itt olvasottak alapján wipe majd háromgombos újratelepítés majd ismét wipe majd újra belaktam. (Tehát nem biztonsági mentésből állítottam vissza.) Egyebet nem tudok mondani. Kérem kapcsojjaki. 😃
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- ASUS ROG Ally
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i7-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest