Hirdetés
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
őstag
Veszel egy ilyen powerbankot mellè ès nagy baj nem lehet
-
Zsocy155
őstag
A kijelző idő kb. 3-3,5 óra, de ezt hogy tudod kipróbálni?
Egyébként a telefonra a Huawei 2 év garanciát ad, ha azon belül van a telefon akkor nagy gond nem lehet. Kivéve ha gsm bolti garancia van mert az csak 1 év.ianhoward: Ha a telefon Telekom függő akkor mindegy milyen rom-ot teszel rá, mert függő is marad. Ha független akkor is csak C150B...-t tudsz feltenni "mókolás" nélkül.
-
DrDobos
őstag
-
donnie.d
aktív tag
Nekem bejött. Eddig semmi problémám nincs vele. Egy dolgot: a készülék másfél éves, és már kicsit lötyög a kábel, ha rádugom. Félek letörik. De, ha úgy adódna, akkor feltehetően ismét P8 Lite mellé tenném le a voksomat. Én, aki minden évben új telefont vettem, ez azért jelent valamit
-
Csatsa
tag
Összehasonlítási alapom a többi készülékkel kapcsolatban nincs, de hétvégén a vodás Huawei p8 lite telefonom mellé fogok venni egy független dual simes változatot is, nekem nagyon bevált, az én igényeimnek tökéletesen megfelel. Szeretném ha a net kártyám és a privát telefonszámom egy készülékben lenne, a céges meg külön, arra jó a mostani vodás is. Én csak ajánlani tudom, de ez csak az én véleményem.
-
ANDROID???
addikt
Nem, csak a specifikációt. Több sikerrel járhatsz ebben a topicban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínai gyártó a csúcsmodellje mellé egy kicsit szerényebb tudású testvért is piacra dobott, ami nyolcmagos processzorral és HD kijelzővel rendelkezik.
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Androidos tablet topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Parfüm topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Milyen videókártyát?
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P72 - i7-8750H I 40GB I 256SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 170db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest