Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stehe
aktív tag
válasz
szemesi69 #18332 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a gyors válaszokat. Valóban nem voltam túl alapos, rézleteket kihagytam mert sietnem kellett. :-) Szóval a telefonom 2016. áprilisben vettem, és nemrég óta vettem észre, hogy nagyon eszi az akksit. Jelenleg EMUI 4.0.3 fut rajta, a build száma pedig ALE-L21C432B598. Elmúlt negyedévben többször is használtam a telefon által felajánlott automatikus frissítést, lehet azzal van összefüggésben? Statisztika alatt milyen statisztikát értetek? Megpróbálom azt is lecsekkolni... Mivel több, mint egy éves a teló, elsőre az akksira gyanakodtam, részletesen még nem tudtam utánanézni. De ha azt mondjátok az lesz a megoldás, akkor majd belehúzok! :-)
Köszi előre is!
-
ANDROID???
addikt
válasz
szemesi69 #18332 üzenetére
Ilyen fogyasztási problémák le voltak már tárgyalva korábban, biztosan rákeresett és megpróbálta a korábbi leírások alapján a készenléti állapotot javítani, így biztosan az akkumulátor cseréje a következő lépés.
Amennyiben mégis elmaradt a keresés és a leírtak alapján a készülék beállításainak módosítása, így talán mégis ezzel kellene kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyártó a csúcsmodellje mellé egy kicsit szerényebb tudású testvért is piacra dobott, ami nyolcmagos processzorral és HD kijelzővel rendelkezik.
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest