Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
válasz janeszgol #22 üzenetére
Igen van, korlatlan 6700Ft telekom.
#38: Ja kozben latom, igen ez a konstrukcio van nekem is, az otthoni szolgaltatasert lejon az altalad szamitottbol meg 30%. Feltelezem hasonlo lehet a helyzet a Vodanal is (otthoni+mobil).
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
p2pp
őstag
5G díjcsomagok.
Javítsatok ki, ha nem így van.Hello Data is viszi nekem az 5G. 5500Huf/hó.
Telekom Gigaerős is kollégának 6500Hut/hó.
Vodafone meg a futottak még 15000Huf/hó!!! 😀De a P40 pro után ez a P50pro nem éri meg tutira.
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
törölt tag
válasz janeszgol #24 üzenetére
Nehogy azt hidd én Telenoros vagyok nincs rá külön csomagom, mert náluk mindenkinek jár, de kikapcsoltam és 4g-t használok kizárólag, a belvárosban (Akácfa utca, Astoria környéke) ahol végeztem vele méréseket eléggé gyenge volt, előnye nincs viszont meríti az akksit, mint az őrület, főleg egy videóhívás alatt Teamsen.
-
gretzky77
veterán
Nekem van pl,nem annyira ördögtől való, igaz a lefedettség más kérdés, én szerettem a Huaweit, de sajnos GMS nélkül elvágták őket, és ilyen feltételekkel ennyiért ez egyszerűen életképtelen szerintem is!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest