- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
-
PROHARDVER!
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
A héten vettem egy P40 Prot. Tök jó kis telcsi. Megnéztem a P50-et is a Telekomban, nem rossz. DE azt már nem hiszem, hogy beszerzem. (Másra fáj a fogam.)
-
janeszgol
félisten
A P40 Pro most 245 ezer az MM-ben.
-
janeszgol
félisten
Ez volt mar? [link]
-
janeszgol
félisten
Én azt nem értem, hogy akik nem tudnak GMS nélkül élni, azok mit keresnek még itt? Elmondták a véleményüket, ismerjük. Miért? Mi haszna van ennek?
Ha én azokat a topikokat is követném, ami nem érdekel engem, az egész életem itt tölthetném. -
janeszgol
félisten
Igen, az olcsó GSM boltokban sajnos sokan vásárolnak. (Elismerem, 100k huf megfogása azért csábító tud lenni, bár én nem kockáztatnám meg.) Nem reprezentatív, de fácsén a szolgáltatós topicokban is érdeklődnek már páran a telefonok iránt. Meglátjuk a telefonok szereplését a hazai piacon. A válság miatt most duplán szív a Huawei, egy egyszresen a többi márka.
-
janeszgol
félisten
Igen. Pontosan ezt írtam k-adinak is. Android van rajta. Ez nem WP, nem FFOS meg Symbian stb, hanem a világ legelterjedtebb OS-e. Nincs rajta a GMS, de az alapok ugyan azok. Lehet nincs fritzbox router app (majd lesz, elég divatos cuccok manapság), nincs okoségő app, nem tudom, hogy van-e IFTTT app stb, de az alapok ugyan azok.
Ez inkább ízlés kérdése, nem technológiáé.Nem véletlenül mondta Magyarósi azt, hogy kb másfél óra múlva vette észre a Play hiányát. Többen ezt úgy értették, hogy nem is hiányzik. Nem! Meg is mondta, hogy akinek hiányzik, annak fog is hiányozni, és vegye az elődöt. Sajnos néhányak értelmi szintje nem éri el a szükséges minimumot.
-
janeszgol
félisten
Ssokat megeltem itt, de a mono hangszorotol eljutni a szexig? Bacca meg,hogy nem stereo.
BT hangszoro az ejjeli szekrenyre? Lehet ra tenni ifttt parancsot is talan. -
janeszgol
félisten
Ez csak azért érdekes, mert amióta van One UI, egyre többen koppintják. Ja és a google honnan veszi az újabb és újabb Android verziók néhány funkcióját? Csak nem más romokból?
De igen, másolással kezdte a cég, most is csinálja, ellenben mellette sokat fejleszt, javít. Ezt miért nem veszed észre? -
janeszgol
félisten
válasz
Fuxosbömis #46 üzenetére
Pf, a Sony meg... na jó, a Sony telefonok legalább tényleg jól néznek ki, még ha többségük versenyképtelen is. Akkor szólj, ha lesz Sony, ami kiváló hangot vesz fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Androidos fejegységek
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest