-
PROHARDVER!
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
zoltan77 #8700 üzenetére
Volt többször is Xiaomim. Annak ellenére hogy sokan szidják a rendszert, sosem volt bajom vele. Tény, nem 1-2 évig használtama telókat, hanem pár hónapot, mert másodlagos szerepet töltöttek be és gyakran váltogattam őket. Fejlesztői ROM volt mindegyiken, azon hetente, kéthetente jöttek a frissítések (BL nyitás, és társai átal kellett feltenni) és ott mindig előbbre volt minden, ami később a végleges havi frissítésbe is bekerült jóval később, rá 1-2 hónappal.
Így nekem csak pozitív tapasztalatom van a márkát illetően. Samunál viszont csak negatív többnyire, kivéve a legutolsó Samsungot az S9+. Meg most páromnak S20FE snapdragonos van, na az egy baromi jó telefon, nagyon eltalálták. -
Aryon87
félisten
válasz
zoltan77 #3158 üzenetére
Én nem merem levenni ezt. P30Pro 4 naposan begyűjtött egy hajszálkarcot, ezt féltem. Oké, nem megy eladásra, megmarad míg ki nem döglik, de szeretem patika állapotban tudni a telefonjaim... Nem 5Ft volt
Ennek elől hátul fólia + tok. Kamerára is van fólia, csak még nem raktam fel -
Aryon87
félisten
válasz
zoltan77 #2281 üzenetére
Grat, üdv a csapatban
Bőven van élet Google nélkül, csak sokan nem látják, ismerik el, mert annyira megszokták a kényelmet (főleg Facen nyilvánul meg a legtöbbje ebben, tipikus fotelharcosok)
Nekem a Forge of Empires játék írja hogy Google kell, nyomok egy okét és betölt vígan.
Asphalt 9 simán elindul mindenféle vinnyogás nélkül -
rdt89
addikt
válasz
zoltan77 #2281 üzenetére
Nagyon jó választás. Ha félreteszed a google szolgáltatást ez a telefon jelenleg a one for all.
és ahogy cH1 is mondta, a Vodafpne eladóinál mindig az a jó telefon ami az aktuális héten jutalékot ad a fizetéshez. Jövőhéten hidd el már nem a Samsung lesz a rábeszélés tárgya.
Üdv a csapatban.
Nekem pár alkalmazásnál kiírta a telefon, hogy google alapszolgáltatás nélkül nem megy, leokéztam az üzenetet és már használtam is a programot órákon át bugmentesen /xbox gamepass beta alkalmazás és nyomtam 2-3 óra felhőalapú Horizon 4-et/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest