Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- iPad topik
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
F-ECT$ #22733 üzenetére
3D játékot nem játszok (mondjál már egy pár jót, mert valóban kíváncsi lennék 1-2 ilyen címre, de fos reklámmal teletömt baromságokon kívül én mobil játékot még nem láttam)
Sudoku, Angry Birds, Hill Climb Racing, Black Jack meg 2248 nem szaggat. De még a San Andreas sem.
Videózni ritkán szoktam, fotóba nekem megfelelő, főleg a zoom
Hangszóró, hát lehet van jobb, a céges HP tabletlaptop bang&olufsenje odab*sz az igaz, de nem volt még gondom sosem egy youtube videóval. Zenét meg kocsiban, headseten vagy hifin hallgatok.
5G valóban nincs, de nem járok olyan helyen, ahol van. Illetve többet mutat a telekom lefedettségi térképe és jóval kevesebbet a callmapper, lehet lenne itt-ott.
A támogatás valóban gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 5x-ös teleobjektíves lencsével emeli a Huawei a tétet, hogy fotózásban ismét hozzá igazodjanak. A sebesség és az üzemidő is ott a szeren, de hová lett a beszédhangszóró?
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest