Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A világ legrosszabbul örzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- HTPC (házimozi PC) topik
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astrolagoon
tag
válasz
st3v3np3t3r #10167 üzenetére
Van !Beállítások video beállítások-videó képkockaszám anno 8.0 alatt tökéletesen ment most nem tudom mi a helyzet.
-
Astrolagoon
tag
válasz
st3v3np3t3r #10165 üzenetére
Próbáld ki az open camerát hátha az segít
-
Astrolagoon
tag
válasz
knox83 #10118 üzenetére
Nem vagy terlhetetlen jogos az elvásrásod egy csúcsmodelnél.De itt tényleg foglalkoztak vele.Nyilván mostantól az új széria a piorítás de kimondható,hogy a P20 pro kamera és rendszerügyileg is egy stabil cucc nem úgy lesz magárahagyva ,hogy egy összeomló fof képeket gyártó készülék hanem még jövőre is vállaható lesz minden szinten.
-
Astrolagoon
tag
válasz
knox83 #10111 üzenetére
Meg a a vaku otpimalizálás meg a HDR optimalizálás .A zoom javítások a videó zoom javítások.Az élesség néhány szituációban ésszerűsítés .Stb Ahhoz képest amit állítottál már a te felsorolásod se semmi,Olvasd vissz FF-ben a changelogokat.Egyébkánt meg oly sokat nem volt mit csinálni a kamerával mai napig megállja a helyét mi gond vele?
-
Astrolagoon
tag
válasz
kory24 #10056 üzenetére
"(gyors, szuper) töltésnél ugye a melegedés, túlzott hőtermelődés ami nem tesz jót az akkunak.+
PH fórum legenda....
A superchargnál nem melegszik jobban az akku max a töltő.Nem árt olvasni.ÉS kérlek Innen a fórumról az elmúlt 5 évből 3 embert linklelj akinek bizonyíthatóan a gyorstöltés tette tönkere az akkuját...Engedjétek el a városi legendákat... -
Astrolagoon
tag
válasz
tesz-vesz123 #10051 üzenetére
Ha a felére csökkent gondolom azonnal vitted szrvizbe cseréltetni.Ott nem a gyorstöltés volt a gond..Eleve egy retek akku volt az s7 ben .Mondjuk eddig kb az összes samuban bakker.Most nézem s10+ topikot kivan egy rakat ember akkura panaszkodnak 3 órás sotok egy 4000-es akkutól...LoL----
-
Astrolagoon
tag
válasz
tesz-vesz123 #10047 üzenetére
Nem gondolom, tudom ,hogy semmi baja nem lesz 2 év alatt lévén az első extrta gyorstöltéses telefonomnak ami egy Oppo find 7a VOOC töltéssel használva se lett semmi baja.4.5 év alatt a supercharge meg már egy jóval újabb tech.....De persze töltögessétek csak usb 2 porton 0.5 amperral biztos örökké fog tartani a cucc... -Én inkűbb rádugom a SC-re és 20 perc alatt annyit rakok az akkuba ami legtöbb esetben elég egy napra.
És ha valmi csod történne bedöglene az akku(Ami gyorstöltött LG g2,g3,g4,g6,Redmi note 4,Samu Note 9 alatt se törpént meg)... gariban cseréltetem...
-
Astrolagoon
tag
válasz
tesz-vesz123 #10042 üzenetére
De VESZÉLYES a gyorstöltés! Sokunknak született itt a forumon mióta használjuk Sontaran gyermeke!
-
Astrolagoon
tag
Hali!
P20 pro ról váltottam P30 Pro-raNagyon jó kis telefon elégedett vagyok de ajánlom akinek viszket a tenyere várjon szerintem őszig Mate 30 Pro-ig!
Igazán nincs szégyenkezni valója a P20 Pro-nak
A P30 pro meg igazán nem érdemelli meg a P30 Pro nevet ez csak egy ráncfelvarrás inkább egy P20 Pro Plus nak nevezném.
Ez nem negatív csak tudom milyen a tenyérviszketés váltást suttogó vállon üldögélő kisördög
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Építő/felújító topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest