Hirdetés
-
PROHARDVER!
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
cicaslany86
aktív tag
válasz
CptAdamica #4155 üzenetére
Nincs. Igaz amit spawn21 mond, viszont a ds csak egy plusz opció. Ha nem akarod, nem használod, ellenben ha megis ugy alakul, van rá lehetőség.
-
stemplar07
őstag
válasz
CptAdamica #4152 üzenetére
akkor az ,,,bóti,, gari csak 2 éves ..
-
spawn21
veterán
válasz
CptAdamica #4155 üzenetére
Ha mind a kettő SIM aktív, jobban merül.
-
brian1974
tag
válasz
CptAdamica #4150 üzenetére
....nem tájékozódtam és azt hittem, hogy mindegyik dualos.
-
válasz
CptAdamica #4152 üzenetére
Nem annyira jó...
Külföldre küldik, jobb esetben csak az ügyintézés intervalluma hosszabb, rosszabb esetben más hibalehetőségek is adottak, például bukta a 3 hónapos kijelző garancia. -
cicaslany86
aktív tag
válasz
CptAdamica #4144 üzenetére
Szia! Media Markt-ban 239.9e most a dual, gyartoi garival.
-
brian1974
tag
válasz
CptAdamica #4146 üzenetére
....vigyázz! Ez single simes. Nehogy úgy járj, mint én.
-
stemplar07
őstag
válasz
CptAdamica #4144 üzenetére
Csak magyar szla+2 év garist érdemes venni .. pl :
[link]lehet van jobb is, de a 245 a 269 listaárhoz dual simben nem rossz
-
robekraptor
tag
válasz
CptAdamica #2456 üzenetére
Egy idojárás szűrőt tettem rá. Itt az eredeti. Ezen nincs olyan
-
balazs0102
senior tag
válasz
CptAdamica #2456 üzenetére
Meg a s3ggénél meg ha éles szemű vagy észrevenni még egy pár függőleges vonalat..
-
smobika
tag
válasz
CptAdamica #2438 üzenetére
Szia ! Bocsi a helyes irási hibákért, gyorsan irtam és utánna már nem néztem végig az egészet !!!
-
Vikooo
addikt
válasz
CptAdamica #2438 üzenetére
Én a mondatzaro pontokat kerestem, csak azért is végig olvastam 😁
-
törölt tag
válasz
CptAdamica #2344 üzenetére
A 128-as frissítés még nem tartalmaz kamera csomagot...azt mondják a következő már fogja.
-
pampika
őstag
válasz
CptAdamica #2344 üzenetére
Tegnap sok nyúzással (hírek, reddit, fórum) volt a rekord 8 óra sot, akksi 20%on, egész nap wifi, LTE, Bt bekapcsolva. Lazább napon 3-4 óra sot 2 napos rendelkezésre állással.
Kamera számomra még mindig nem kiegyensúlyozott. Néha olyan képet ellő, akár beltérben, mintha vonalzóval rajzolták volna, teljes nagyítás mellett is.
Máskor meg az amúgy egész jó lassított videó nappal, egy "kis hídról a patakot fákkal" témában egy értékelhetetlen szürke és zöld zsírkréta hányadékot csinál, mert ezen én is alig veszem ki, hogy mi szerepel, pedig én csináltam
Tegnap próbáltam felhőben úszó hegyet, pro mód, 5x zoom, hát ... ég-hegy-felhő, minden volt ott, csak nem nagyon különült el.Szóval szerintem eléggé téma függő. Első kamera továbbra sem egy nagy eresztés sajnos.
-
törölt tag
válasz
CptAdamica #663 üzenetére
Én sem kedvelem őket...
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest