- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabbee75
csendes tag
válasz
punky10 #5159 üzenetére
Maradt rajta a 10-droid és megkapta a fiam a telefont.Neki egy Psmart 2019-et váltott. Szülinapomra elköteleztem magam megint 2évre a telekomnál,és a szokásos 22 havi fizetés opcióval vettem egy másik telefont. Márkahű maradtam. P30 pro lett a kiválasztott, szokáig nézegettem a redmi note 9 prot és a mi10 lite-ot.Végüla feleségem kapta redmit. 😀.
-
gabbee75
csendes tag
Sziasztok visszakaptam a készüléket. Nincs rajta semmi taknyolás gányolás nyom,csak azok a karcok amiket én okoztam. Majd meglátom,a csereakkura 2 év gari van. Érdemesebb visszatérni a 9.1 re az akkuidő miatt? Bár még egylőre nemtudom mi lesz a sorsa.
-
gabbee75
csendes tag
Sziasztok! Írtam, hogy elviszem garis akkucserére hangszőró tisztitásra a telefont. Múlt hét szombaton adtam le a First Phoneba Miskolcon,ma telefonáltak, hogy elkészült a telefon. Átvételkor a szervizes ott volr alaposan átnézte majd közölte velem nemtud kijelzőt is cserélni csak akkut, mert van egy benyomódás a hangszóró rácson felül. Kedden ebédidőben megyek érte.Gyorsak voltak egy héte igérték. Holnap meglátom.
-
gabbee75
csendes tag
válasz
Micsurin #4938 üzenetére
Miskolc mellet lakom kb 8km.Marad a posta. Telekom ami felejtős a kollégám sony xperia z3j-ja két hónapot pihent egy fiókban mert elfelejtették elküldeni. First phone mint hivatalos Huawei szerviz és átvevő hely.Ezek az opcióim. Ja és vennem kell egy valamit mert addig nincs telefonom.
-
gabbee75
csendes tag
Sziasztok! Lassan második éve használom a P20-at még van egy kis idő a gariból. Szerernék egy átfogó elenörzést, hangszórók tisztítását vagy cseréjét, illetve az akkum már nem az igazi a kezdeti 2nap meg egy kicsiből talán erős 1nap lett. Jelenleg Emui10 van rajta. Valakinek volt már hasonló kérése a azervíz felé?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nem annyira pró, mint a háromkamerás csúcsváltozat, nincs OLED kijelzője és sztereó hangszórója, viszont esztétikailag barátságosabb, nem mellesleg pedig jelentősen olcsóbb annál.
- Nők, nőügyek (18+)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Politika
- Gitáros topic
- Windows 11
- A V3 Ultra 5G-vel tér vissza az Alcatel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- BMW topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest