- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sántha Lajos
aktív tag
Köszönöm a válaszokat .
-
Sántha Lajos
aktív tag
Egy olyan kérdésem volna , nekem ez az első ilyen telefonom , aminek Kiáll a kamera púpja a készülékből. Amikor elmegyek itthonról felteszem rá a hátsó tokot ( Nillkin Super Frostedet Shield ) , ez védi a kamerát. (na meg a képen láthatóba bele rakom)De amikor otthon vagytok hogy rakjátok le a telefont egy polcra például ? Mert én ha hazajövök egyből kiveszem a telót a tokból és lerakom úgy hogy a kamera ne érintkezzen semmivel .Tehát a kérdésem hogy mennyire kell vigyázni a kamerára ,és hogy ti HOGY RAKJÁTOK LE OTTHON ? (rakok ide egy két képet én így raktam a polcra).
-
Sántha Lajos
aktív tag
Pár hozzászólással ezelőtt érdeklődtem a telefon kamerájával kapcsolatban , külföldi tesztekből és saját tapasztalatból kiindulva úgy látom , nagyon szép képeket készít a teló , csak ha növényzetet lát a mesterséges intelligencia , akkor eléggé túl élesít ilyenkor mindenképpen érdemes kikapcsolni a Mi mestert . A másik dolog hogy amikor Honor 8-al fotóztam(nappali képeknél) , a PhotoScape nevű programban , egy kicsit sötétítettem a képen , meg egy kicsi kontrasztot ráraktam . Na itt már nem kell semmit szerkeszteni , alapból jók a képek , (persze ez nem azt jelenti hogy nem érdemes egy kicsit finomítani Snapseed -el , vagy akármelyik szerkesztővel). Nagyon szuper a kétszeres zoom mind fényképezésnél , mind videózásnál , úgyhogy én elégedett vagyok a telefon kamerájával .
-
Sántha Lajos
aktív tag
Nincs , nem volt bekapcsolva .Egyébként vissza olvastam a fórumokat (P20 , P20 Pro) tudom hogy ez a téma nem újdonság( például : auto kontraszt , misztikus fekete fák
) , csak azért kérdezek , mert hátha valaki azóta talált rá valami trükköt , hogy ne legyenek az úgymond zöld dolgok túl kontrasztosak . A többi színnel , nincs semmi gondom , nagyon szép képeket készít a telefon .
-
Sántha Lajos
aktív tag
A telefon kamerájával kapcsolatban kérdeznék . Én úgy tapasztaltam hogy nagyon szép képeket készít a telefon , mesterséges intelligenciával (ami voltaképpen egy téma felismerő )és anélkül is .Van egy kivétel .NÖVÉNYZET . Na itt szörnyen túl élesít , túl sok a kontraszt , a színek túl erősek .És ami kicsit bosszantó hogy kikapcsolt MI mester mellett is ha a képen túl sok a ZÖLD SZÍN (fák , bokrok ), még így is kicsit túl sok a kontraszt , meg az élesítés .(elnézést ha butaságokat is írok - nem vagyok profi fotós) . Kérdésem az hogy lehet e úgy fotózni növényzetet hogy természetesebbek legyenek a színek ? Esetleg érdemes e kipróbálni (csak ilyen esetekre)egy másik kamera alkalmazást ? mondjuk egy Open Camerát ?
-
Sántha Lajos
aktív tag
válasz
Hieronymus #3148 üzenetére
Köszi a választ , a többi kérdésem még érvényes !
-
Sántha Lajos
aktív tag
válasz
donjohnson #3146 üzenetére
szerintem nem , most rádugtam a gépre kijelöltem hogy CSAK TÖLTÉS 1-est ír , leválasztottam kihúztam ,újra bedugtam és kijelöltem hogy FÁJLOK ÁTVITELE 2-est mutat .
Nekem ezzel semmilyen problémám egyébként nincs , csak mivel a beállításokban sehol sem találtam miért mutatja ezeket számokat csak azért kérdeztem .
MEGTALÁLTAM : értesítési mód - további értesítési beállítások - értesítési mód :ikonok vagy számok vagy semmi .(ikonok-nál mutatja a HiSuite kerek ikonját ). -
Sántha Lajos
aktív tag
Ja és még egy kérdés (aztán már visszafogom magam ) , elégedett vagyok a telefon kamerájával , de azért csak meg kérdezem , ti mindig a gyári kamera app -ot használjátok , vagy esetleg létezik e másik olyan kamera alkalmazás ami valamiben többet nyújt mint a gyári . (google kamerát nem is kérdezem , az erre a telefonra nem kompatibilis).Előre is köszönöm a válaszokat .
(az Open kamerát kipróbáltam régebben a Honor 8-al , de nem volt jobb mint a gyári , úgyhogy le is töröltem) .
-
Sántha Lajos
aktív tag
És még egy kérdés. Ha fotózok van egy kétszeres zoom , elég korrekt a minőség .Ennek a technikai háttere érdekelne , tehát hogy milyen elven működik . Esetleg ez egy hibrid zoom és a 20 mpx. miatt tudja ? Gondolom nem digitális , de még a tesztben sem derül ki világosan hogy hogyan is működik a kétszeres nagyítás .
-
Sántha Lajos
aktív tag
válasz
anonymus89 #3137 üzenetére
Megnéztem alaposan , egy kicsit beljebb van a kamera (nem lóg ki ),de egyébként én teljesen sík felületre sose fogom lerakni , mindig arra a tokra rakom amiről raktam fel képet. Nekem ez így megfelel .
-
Sántha Lajos
aktív tag
végül vettem egy fekete Nillkin Super Frostedet Shield TOKOT A Speedshop - nál , a gyári szilikon tok meg marad tartaléknak .
-
Sántha Lajos
aktív tag
válasz
Gyulu25 #3127 üzenetére
nem igazán tudom , de fel raknám a kérdést kicsit máshogy . Én egy kompromisszumot kötöttem , mert én úgy szeretem használni a telefonomat ,hogy nem egy tokot tartok a kezemben hanem CSAK a telefont , de hogy ha muszáj akkor persze , rakok a hátuljára valamilyen tokot. Csatolnék egy képet és az lenne a kérdése hogy van e köztetek olyan aki csak ilyen tokot használ , mert talán ha ez is elég , nem raknék rá mást .(ELNÉZÉST HOGY ILYEN SZÁJBA RÁGÓSAN ÍRTAM LE ).
-
Sántha Lajos
aktív tag
Csatlakoznék a Huawei P20 brigádhoz , telekom-nál vettem a telót. Eddig minden fasza , mondjuk kicsit furcsa hogy nem lehet 16/9 - ben fotózni , de tudom át lehet rögtön szerkeszteni a saját szerkesztőjében. Azt kérdezném hogy nekem van egy (hogy is fogalmazzam) , olyan tokom amibe bedugom a telefont , de ettől függetlenül mivel eléggé ki áll a kamera , a telefonból , rögtön ráraktam a szilikon tokot amit adtak hozzá. Azt kérdezném hogy ti milyen hátsó tokot javasoltok , amiből nem áll ki a kamera , de jobban illeszkedik mint ez a szilikon .Ha azt írjátok majd hogy nincs nagy különbség a tokok között , akkor marad ez egyenlőre.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nem annyira pró, mint a háromkamerás csúcsváltozat, nincs OLED kijelzője és sztereó hangszórója, viszont esztétikailag barátságosabb, nem mellesleg pedig jelentősen olcsóbb annál.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest