- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte68
addikt
válasz
winhate #4554 üzenetére
Van egy Fuji XE1+18-55/2,8-4-combó,de van hogy csak teló van nálam akkor azzal szórakozom.
Nem veszem túl komolyan mert szerintem a képminőség soha nem lesz olyan mint egy normális fényképezőgéppel de néha elvagyok vele,meg próbálom mutatni az ismerőseimnek hogy mi volna az alap amit el kellene várni egy fényképtől.
eléggé irritál milyen pocsék képeket osztanak meg miközben 5 perc alatt lehetne jó kép is.
De hiába mondom általában múltkor is órákon át alakítottam és küldözgettem egy ismerősnek hogy mi lenne jó ,ugyanúgy rakta fel a vacak képeket úgyhogy feladtam.
Az a lényeg hogy a teló kamerája szerintem nem rosz csak kicsit oda kellene figyelni
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem annyira pró, mint a háromkamerás csúcsváltozat, nincs OLED kijelzője és sztereó hangszórója, viszont esztétikailag barátságosabb, nem mellesleg pedig jelentősen olcsóbb annál.
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest