Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Micro Four Thirds
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
biztos, hogy találsz 70-ért is, én kettőt is láttam 1-2 hete pár napon belül, amikor keresgéltem. ez egyik 10 hónapos volt, a másik 4. számla, makulátlan állapot. 65 körül már csak teljesen ki nem fizetetteket láttam (persze bekamuzta az illető, hogy ki van fizetve).
azt mondjuk nem értem, hogy hogy nem lehet garanciális egy alig több, mint egy éve megjelent telefon, amikor 2-3 évet ad rá a gyártó, de én sem nagyon vásároltam eddig használt telefonokat...
edit: bocs, látom nálad feltétel, hogy fekete legyen...az általam említett két telefon ezüst színűek voltak. először én is feketét akartam, mert kicsit
buzisnak, csajosnak éreztem az ezüstöt a fehér előlap miatt, de aztán ez elmúlt. most úgy fogom fel, hogy fiatalított rajtam 10 évet.szép telefon, kár, hogy nem tök matt ezüst (nagyon picit mintha átmenne pezsgőbe), ezüst előlappal.
edit2: ami nekem fura a 4,7-es htc után, hogy azt gondoltam milyen fasza nagy lesz a kijelző, de még kompakt a telefont. a kompaktság áll, de utólag azt mondom, hogy egy picit nagyobb még bőven belefért volna nekem. érdemes kézbe venni vásárlás előtt több telefont, hogy mi áll kézre, mekkora méretű kijelzőt nézegetsz szívesen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon jól sikerült a Huawei új, kompakt csúcsmobilja, az előd eleve nagyon magasra tette a mércét, a változások pedig olyan pontokon érkeztek, ahol szükséges is volt.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest