Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ASUS notebook topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- LG LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
Moleman #4550 üzenetére
Na végül ff felment a 179, viszont véletlenül kitöröltem a billentyűzetet (látszólag backupolt a Titanium, de nem mentette el a cuccokat). Ezért nyomtam egy TWRP resetet az elmentett partíciókra (boot, cust, oeminfo, product, system, vendor), és félhülye lett tőle a telefon. Bebootol, de Huawei helyett generic android splashscreennel, és a legtöbb funkció (pl beállítások) nem működik. Az eRecovery nem talált megfelelő javítást, gondolom a 179 miatt, a TWRP még működik, de azzal ugye nem mentek a ZIP updatek. Hogyan tovább?
Közben felraktam a stock recovery-t, és a tárcsázóból (*#*#2846579#*#*) indítottam egy factory resetet, failed, de valamit csinált, azóta a bemutatkozáson se jut túl a telefon, így nincs usb/adb, csak bootloader mód.
Van valami háromgombos fájl, ami sd kártyáról visszahozza az élők sorába? Vagy valami működő img gyűjtemény, amit bootloader módban fel tudok flashelgetni?
Köszi!
Ezért akartam működő TWRP-t.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon jól sikerült a Huawei új, kompakt csúcsmobilja, az előd eleve nagyon magasra tette a mércét, a változások pedig olyan pontokon érkeztek, ahol szükséges is volt.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ASUS notebook topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest