-
PROHARDVER!
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darkcomet
tag
Üdvözlet mindenkinek!
Új vagyok még erre felé, csak két hete használom a p10-et. A kamera nekem is csalódás. Igaz, hogy álló témánál jól teljesít, sőt, igen jól, de amint mozgás van, gyalázat, amit csinál. Ha mondjuk valaki csendéleteket, vagy kajákat, vagy fákat, vagy álló embereket fényképez, amolyan instagram "buzi", akkor remek képeket lehet vele lőni. Habár itt is tetten érhető az előre beállított opciókat használva a szoftwer túldolgozása. Viszont mozgó témánál igen csak alul teljesít. A fókusz hektikusan működik, nem oda fókuszál, ahova szeretném, nem azt látja, amit én. Ebből a szempontból még az öreg G3-am is jobb, nem hogy a G4-em. A manuális beállítás opció pöcsölős, és pláne az zavar, hogy nem lehet profilokat csinálni, amiket aztán kipakolhatnák a kezdő képernyőre, és csak egy klikk, és uccu neki. Ehhez playről kell appokat összebogarászni. Szóval aki fix témákat fotózgat, annak kiváló ez a kütyü, aki olyan, mint én, hogy kiveszem és egyből le akarok kapni valamit, mert nincs idő pöcsölni vele, annak egy bukás, amit ez a kamera csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged