Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Micro Four Thirds
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Felújított ősi tekercsekre hangol az új AMD Software
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
akosxyz #11784 üzenetére
Nekem a P10 előtt pont egy S7-es volt. Nem szándékosan váltam meg tőle, sajnos a Dunába kötött ki, jobban mondva a fenekén.
Azért van egy-két dolog ami hiányzik a P10-ből és amikben szerintem jobb az S7. Vannak dolgok, amikben pedig ez a telefon a jobb. De erről írtam is itt május környékén amikor megvettem a P10-et. Amúgy tényleg jó, ráadásul én a szolgáltatómnál 90-ért jutottam hozzá.
(#11785) PACSA75 Az S7 mellett nekem volt egy iphone SE is (belsőben ugyanaz mint a tied csak az 5-ös külsejében van), nyáron adtam el. Jók ám az Iphone-ok, animációban meg szerintem nincs is jobb náluk, de én nem tudtam megszokni ezt a zárt rendszert.
Ja ha már feljebb említették a HDR-t... ilyen jól még egy telefonban sem láttam működni ezt a funkciót mint az iphone-ban, ráadásul van benne automata mód is ami szintén nagyon jól működik. Ott van ám a kamerájuk nagyon. Videó felvételben meg pl jobb a P10-nél, de erről is írtam itt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon jól sikerült a Huawei új, kompakt csúcsmobilja, az előd eleve nagyon magasra tette a mércét, a változások pedig olyan pontokon érkeztek, ahol szükséges is volt.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Micro Four Thirds
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest