Hirdetés
-
PROHARDVER!
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
dualcore
őstag
A múlt héten odavoltam én is kicsit bringázni.
Nem mentem cikk-cakk ban
, viszont a teló órákig a bringa kormányán pihent a tartójában. Nagy meleg volt, nem használtam rajta semmilyen GPS, vagy hasonló dolgokat, viszont hegyi úton sűrű erdőben tettem meg a lefelé vezető utat, amit a telefonnal rögzítettem (video) A felvétel csat 12 percig tartott,természetesen rázkódások közepedte. Ami a lényeg, FHD video van beállítva, és mire leértem, nemcsak kikapcsolta az sd kártya elérését de meg is formázta azt. A telefon memóriába mentette az elkészült videót. Majd ezután random belépkedett a menübe, és még csinált néhány képernyő fotót is. Szóval túlmelegedett a kicsike. Miután normál hőmérsékletű lett, visszaállt a normális menetrend, a kártya visszamentése (pc-n) most zajlik, remélem sikerül.
Hozzáteszem a térerő szinte folyamatosan 0 volt, illetve más ország hálózata jött be néha.<Adamsky>
Én Ilyet és Ilyet használok, eddig még nem volt fájlrendszer, amit ne olvasott volna be.
Számtek boltban pár ezer volt a kettő, a link csak útmutató.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon jól sikerült a Huawei új, kompakt csúcsmobilja, az előd eleve nagyon magasra tette a mércét, a változások pedig olyan pontokon érkeztek, ahol szükséges is volt.
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen házat vegyek?
- Medence topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest