-
PROHARDVER!
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
dualcore
őstag
A múlt héten odavoltam én is kicsit bringázni.
Nem mentem cikk-cakk ban
, viszont a teló órákig a bringa kormányán pihent a tartójában. Nagy meleg volt, nem használtam rajta semmilyen GPS, vagy hasonló dolgokat, viszont hegyi úton sűrű erdőben tettem meg a lefelé vezető utat, amit a telefonnal rögzítettem (video) A felvétel csat 12 percig tartott,természetesen rázkódások közepedte. Ami a lényeg, FHD video van beállítva, és mire leértem, nemcsak kikapcsolta az sd kártya elérését de meg is formázta azt. A telefon memóriába mentette az elkészült videót. Majd ezután random belépkedett a menübe, és még csinált néhány képernyő fotót is. Szóval túlmelegedett a kicsike. Miután normál hőmérsékletű lett, visszaállt a normális menetrend, a kártya visszamentése (pc-n) most zajlik, remélem sikerül.
Hozzáteszem a térerő szinte folyamatosan 0 volt, illetve más ország hálózata jött be néha.<Adamsky>
Én Ilyet és Ilyet használok, eddig még nem volt fájlrendszer, amit ne olvasott volna be.
Számtek boltban pár ezer volt a kettő, a link csak útmutató.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Bomba ár! Dell Latitude D630c - Intel T7800 I 4GB I 160GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged