- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztian112
senior tag
Sziasztok!
Huawei P10 Lite-om van szilikontokkal. Most jött le a szofterfrissítést, de sok változást nem tapasztaltam.1 hónapja vettem. Kaptam céges telefont, így ha van rá jelentkező elpasszolnám, privátba várom az ajánlatokat akit érdekelne.
-
krisztian112
senior tag
válasz
Zsocy155 #606 üzenetére
Köszi a válaszokat! Valaki aztmondta szedjem le a facebookot meg a messengert. Mondom biztos azért adtam ki 100ezer forintot, hogy egy olyan alap alkalmazást amit a legtöbbször haszánlok mint a munkám és magánélet során leszedjem, vagy a Lite verziót rakjam fel, nevetséges... Hozzáteszem, amikor nincs megnyitva a facebook akkor sincs sokszor a helyzet magaslatán. Azt, hogy a billentyűzet néha miért nem ír szóközt, azt pedig végképp nem, pedig még egy ZTE Skaten-n sem akadozott az Anysoftkeyboard anno.
-
krisztian112
senior tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy a telefon tetűlassú? Beszaggat a billentyűzet gépelés közben, facebook, messenger szintén akadozik, muktitasking átváltásközben pl kamera gps megakad. Egy galaxy J5 nél semmiprobléma nem volt ahol volt 8GB rom és 1.5 GB Ram. Mi okozhatja? Az első naptól ilyen. 3GB ramnál nemhiszem, hogy kellene ilyet csinálnia. Köszönöm a válaszokat!
-
krisztian112
senior tag
Sziasztok, pár napja én is tulaja vagyok egy ilyen készüléknek. Elsődleges negatív tapasztalatom eddig hogy írtózatosan be tud lassulni a telefon billentyűzésnél és ha mondjuk a netezés közben egy facebook fejet megnyitok. Olyan mintha egy 30ezres prestigio kinai vacok lenne az egész. Miért csinálja ezt? Valakinek hasonló tapasztalat? Köszi a választ! Illetve aki tud írjon pár mondatban beszámolót a készülékről.
-
krisztian112
senior tag
Katasztrófa ez a kiejzővédő üvegfólia piac. Miért tervezik így az üveget? Meg amúgy ha Gorilla glass 100 ezedik kiadása ami már "atomtámadás ellen is véd", akkor miért kell még mindenféle fóliát rendelnirá, ráadásul méretpontatlanokat. Ez csak egy kreált biznisz ez a fóliapiac. Én nem.raktam.rá fóliát merz idegesítene, hogx mindkét oldalt 2 milli kihagyás van, szilikon tokot vettem viszont rá 2 ezer magyar forintért. Cellect márkájú víztiszta tok.a kivágások jó helyen van és nem is olyan vastag. Bízom bennepedig, hohx ha nem dobálom meg rakom összevissza a telefont nem lesz karcos az előlap, a hajszálkarcok pedig nem.érdekelnek, azok úgysem látszanak
-
krisztian112
senior tag
Sziasztok!
Én tegnap vettem a Firstphone Teréz körúti nyitási akció keretében 79.990ért. Meg vagyok elégedve a telefonnal. Én anysoft keyboardot használok billentyűzetként, és egy gondom van vele, hogy írásnál a szóközöket kihagyja, mintha nem érzékelné mindig. Valakk járt már így, esetleg a gyárinál is ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- PlayStation 1 / 2
- Tőzsde és gazdaság
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Ukrajnai háború
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest