- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
Van olyan aki már feldobta a 286-ot és van hangrögzítője?
-
Bibby
addikt
válasz
cskamacska #991 üzenetére
Szerintem vizsgálj meg néhány appot, mert ott valami nem jó.
Alapvetően rendben van az akkuidő a telefonon. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
SzabóTamàs90 #992 üzenetére
Ja hát én csak olyan helyen telózok (szosölmédia, csevegések stb), ahol nincs laptop nálam. Ezt a telefonon kisképernyőn b*ziskodást nem nekem találták ki...
De amúgy sok akkuzabáló app van telepítve, viber, messenger, gmail stb.
-
blakey
titán
Szerintem kifejezetten jó, sőt. Mindenkinél mások a szokások, másképp használjuk, más app-okkal. Mindenki csak saját szokásaihoz tudja hasonlítani, nálam qrva jó az akkuidő, de én nem használok FB-t, Messengert és egyéb akkuzabáló app-okat, GPS, Wifi, BT, telefonhívás, Csevegő, Meet amiket használok és kiválóan teljesít, akkuval nincs semmi bajom.
-
bepken
veterán
nálam se rossz az akkuidő szerintem, továbbra is így gondolom
napi szinten 6-7 órát telefonálok home office-ban róla, mellette nyomkodom is. nap végére olyan 40% körül szokott lenni. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
cskamacska #986 üzenetére
Nagyon karcsu az akkuja, csak 4 nap üzemidőm van 5 óra kijelzőidővel, 2 sim, wifi, BT, NFC....
-
zmtTom
aktív tag
Csere mert össze törött és nem igazán találok dual sim-es telefont amire azt mondanám hogy megéri a 100e feletti árat akkor ha a kamera nem annyira lét kérdés. De ha van valami javaslat, szívesen fogadom.
-
cskamacska
addikt
OLED után szvsz csalódás lesz. Nem rossz, színek elmennek, de max fényerő lehetne sokkal jobb, nyáron bezony volt hogy árnyékba kellett vonulni az olvashatóság miatt.
P20 Pro-t amúgy miért cserélnéd erre? SoC erőben, talán akksi miatt* megérhetné, de kamerában biztos visszalépés lesz. 48MP + AI szép képeket csinál 3 mozdulatlan másodperc alatt, de az alap 12MP csattogtató elég gyengus, pláne 2018 legjobb mobil kamerájához képest.
*5T akkumulátorával amúgy nem vagyok kibékülve, Droid 9-en maradt View 20 sokkal jobban viseli magát. 5T szemptemberi kiránduláson 2 óra GPS + fényképezés + bekapcsolt mobiladat + csak 1 SIM mellett teljesen kimúlt kb 7 óra után, konkrétan kikapcsolt a telefon, hazafelé már nem volt se GPS, se semmi.
SOT nem lett számolva de kb 3-4 óra lehetett. GPS-t nem szeretem bekapcsolni, mert merül vele mint a tengeri akna, ezért ki is kapcsolom ha nem kell éppen, de lehetett beakadt alkalmazás, vagy Droid 10 hülyeség is.
-
zmtTom
aktív tag
A kijelzője a telefonnak mennyire elfogadható mind a színek mind pedig a fényerő tekintetében? Huawei P20 Pro-t cserélném erre.... ??
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
cskamacska #982 üzenetére
Most leírtad mégegyszer, amiket belinkeltem? Grat. Hidd el tisztában vagyok vele mi lesz. Nekem házi tákolt fostalicska OSOS nem kell, nekem jó ez a 10.1 ez marad végleg aztán kész.
-
cskamacska
addikt
válasz
Lackooo84 #975 üzenetére
"na ez is mekkora bs"
Kendék amúgy kő alatt laknak?
Ha az EMUI11 marad GMS+HMS duál vonalon csak HMS helyett, de visszaportolnak Droid 11-es funkciókat, és továbbra is kapja a 10-es biztonsági frissítéseit még minimum egy évig, az messzemenőkig a best case forgatőkönyv jelen Trumpista helyzetben.
A "rendes" Honor 20 esetleg jobb helyzetben van, most hogy már jogilag nem lesz a csúnyagonosz Hüvely része, az _talán_ már kaphat GMS-es droid 11-et hivatalosan is. Csak itt már ketyeg a support bomba, meddig foglalkoznak még vele(pl View 20 kínai változata épp a napokban lesz 2 éves), és lesz-e tényleges Huawei palettától való szétvétele a Kirin 980 majd 990-es generációnak frissítések terén, ami nyilván plusz költséget jelent.
-
bepken
veterán
akkor csak én tojom le magasról a verziószámokat ezek szerint
nekem amíg egy telefon működik rendesen, addig felőlem kezdődhet bármilyen számmal a valahol a menük mélyén található verziószám.
-
bsh
addikt
üdv,
naptárba felvettem egy eseményt, de nem szinkronizálja a google naptárral. most látom, hogy nem is lehet? wtf? illetve azt is most láttam, hogy esemény létrehozásánál ki lehet választani, hogy a telefonba vagy a google naptárba kerüljön. de utólag már nem lehet módosítani sem az esemény helyét? (mármint hogy telefon vagy google?)
illetve google naptárból töröltem az eseményt, de a telefon szerint még mindig ott van, pedig szinkronizált is.vagy itt is csak egy irányú a szinkronizálás?
-
soundman1
senior tag
válasz
FattyDove #963 üzenetére
Mi a gond a gmail-el? Megjönnek a mailek folyamatosan, csak van hogy 5-10 perc után. Vagy másról van szó?
Felraktam az Outlook-ot, induláskor a gmail fiókhoz a hozzáférést megadtam. Megnyitón az Outlook-ot és a mailek kivételével mindent látok. Mi lehet a gond? Fiók POP3-as, IMAP kell, vagy más miatt nem látok egy mailt sem? -
blakey
titán
válasz
Lackooo84 #960 üzenetére
A Gmail app már lassan 2 éve sz@rakszik és szinte minden telefonon/márkán. Nálam egyiken sem jön meg azonnal pedig naponta 20-30 levelet is kapok. Tulajdonképpen nem érdekel, ha érdekel, hogy jött-e valami akkor nyomok egy frissítést, egyébként meg lesz@rom, ha valaki sürgősen szeretne valamit az úgyis felhív.
-
Lackooo84
nagyúr
Ja igen, másik nagy probléma... a gmail befejezte az automatikus frissítést, emailek live lekérését, csak akkor kapom meg az emaileket, ha megnyitom az appot, akkor kezdenek bezúdúlni az értesítések.. hát ez elég gáz. Ez nem telóspecifikus, a Honor 8 telómon is ugyanaz... vicc.
-
Lackooo84
nagyúr
A frissítés óta ha sötétben feloldom a telefont akkor túl alacsony marad a fényerő, qrva idegesítő...
-
soundman1
senior tag
válasz
SzabóTamàs90 #951 üzenetére
Köszi szépen.
Amúgy a wifi működik, a mobilnet hozzáférés talán a 7-es droid óta nincs. Xiaomi nem vette el a bluetooth-ot, csak úgy látszik a Huawei. Csak nem tudtam róla, utána olvasok, hogy mi a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ha valakinek már csak küllemre is nagyon ismerős a Nova 5T, az egészen biztosan nem az uniformizálódó mobildizájn trendek miatt van. Hanem mert ez a Honor 20.
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest