Új hozzászólás Aktív témák

• Imre921

tag

Üdv

Ma vásároltam egy Huawei mediapad T1 8.0 LTE készüléket. A készülék alapvetően nagyon patent, csak lehet mégis van egy kis probléma.

Szóval első körbe amit vettem hozzá 16gigás samu micro sd-t telemásoltam filmekkel(majdnem tele, 1.5gb szabad még van)és elkezdtem belenézegetni. Na most ugye a gyári lejátszóval néma volt az összes, ezért google play alól szedtem le vlc playert. Ott már hang meg minden oké volt.

Csakhogy(avi és x264es kódolásokról beszélünk-BDrip-) időszakosan vlc alatt bevillan egy világoskék folt videolejátszás közben ami eltakarja a fél képernyőt és ez nagyon zavaró. Úgy kell elképzelni hogy teljesen random így bevillan 1másodpercre. (gyári lejátszónál nincs ilyen, csak ott éppen hang sem ugye :D )

Ez vajon valamiféle kodekhiba lehet, vagy a készüléknek van valami baja? :F Többi területen(net, zene, játék)minden oké, csak ez így kicsit gáz hogy időnként bevakuzik a a kijelző lejátszás közben. Próbáljak esetleg valami másik lejátszót, vagy az általam leírt jelenség hardwares hibára utalna? :F

Új hozzászólás Aktív témák