- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazon Fire TV stick/box
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imre921
tag
Üdv
Ma vásároltam egy Huawei mediapad T1 8.0 LTE készüléket. A készülék alapvetően nagyon patent, csak lehet mégis van egy kis probléma.
Szóval első körbe amit vettem hozzá 16gigás samu micro sd-t telemásoltam filmekkel(majdnem tele, 1.5gb szabad még van)és elkezdtem belenézegetni. Na most ugye a gyári lejátszóval néma volt az összes, ezért google play alól szedtem le vlc playert. Ott már hang meg minden oké volt.
Csakhogy(avi és x264es kódolásokról beszélünk-BDrip-) időszakosan vlc alatt bevillan egy világoskék folt videolejátszás közben ami eltakarja a fél képernyőt és ez nagyon zavaró. Úgy kell elképzelni hogy teljesen random így bevillan 1másodpercre. (gyári lejátszónál nincs ilyen, csak ott éppen hang sem ugye
)
Ez vajon valamiféle kodekhiba lehet, vagy a készüléknek van valami baja?
Többi területen(net, zene, játék)minden oké, csak ez így kicsit gáz hogy időnként bevakuzik a a kijelző lejátszás közben. Próbáljak esetleg valami másik lejátszót, vagy az általam leírt jelenség hardwares hibára utalna?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei új, 8 colos tabletje több szempontból nagyon jól sikerült, de vajon mennyire fognak minket kinevetni, ha egy ilyennel telefonálunk az utcán?
- OLED TABLET Honor MagicPad 2 (2 hetes vásárlás)
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest