- Kompakt MSI alalap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
csocsoszán #13498 üzenetére
Sehogy, ugyanis a rom a data partícióra is ír.
Egyszerűen újra pakolja a romot.
Természetesen te szűz telefont kapsz vissza majd, ha lement a teszt.
350 alkalmazás és teszt. -
Cunaja
addikt
-
Zototh64
őstag
válasz
Cunaja #13493 üzenetére
Kamera is megy, kicsit lassan indul,, illetve már nincs benne a vizjel állandó bekapcsolasanak lehetősége.
A kép szép amit csinál, videót meg nem próbáltam.Ezt tudtam de legalábbis sejtettem. De akkor is jó lett, bár miből is van!
Nagyon köszönöm az önzetlen munkádat, köszönöm a családodnak, hogy engedték, elnézték, köszönöm, hogy a szabadidőd egy igen jelentős részét ránk áldoztad. Egyszóval mindent.
Te köszönhetsz itt bárkinek bármit, Nélküled nem történt volna semmi, akárhogy is akartuk volna!...
Jó éjt!
Megérdemeled igencsak a pihenést! -
Cunaja
addikt
válasz
Zototh64 #13492 üzenetére
Ha megtalálom a témában a szöveget, megírom és átírhtaod másra.
Van ujjlenyomat?
Ha igen, akkor ez a végleges rom. Hiboard van?Szerk.
Csocsó telefonjára már 100 alkalmazást felnyomtam, de nem is érzi meg.
A kamerát is nézd meg.
Azt hiszem ma fogom kialudni magam.Mentem is aludni.
Ez nagy küzdelem volt. Most már elárulhatom, hogy az egész rom kínai és a Mate 9-el van keverve. -
Zototh64
őstag
válasz
Cunaja #13485 üzenetére
Jó lett, bár így simán nekem is jó, de ahogy hallom az eredeti is ugyan olyan lassan fókuszál zoomolásnál, mint ez.
Engem meglepett, mert eddig csak így használtam a videó felvételt mint Te.
Ezután sem fogom másként, tehát nekem tökéletes.
Ez is! :-)ROM már lejött a lassú mobil neten, hiába a 4G.
Most csinálom a mentéseket. -
Zototh64
őstag
válasz
Cunaja #13480 üzenetére
Kis tapasztalat a rom-ról.
Egy napos, tehát így nézzétek.
Reggel melóba fix útvonalon 1-2 perc különbséggel érek be Waze megy.
Reggel veszem le töltőről mindig.
Munkába érve eddig 90-92% volt, ma 96%-al értem be.
Szokásos használat egész nap, cirka 50-120 telefonálás Bluetooth fulessel 2,5-3 óra időtartamban. Kijelző használat 4-4,5 óra, Net, szinkron egész nap megy, gmail nézegetés, Chrome, céges gépjármű követő app sokszor használata, haza felé kitérővel jöttem (+35.km) most igo-t használtam. Pár fotó készítés, folyamatos szinkron a gugli fotó-val.
Excel használat. Stb.
Mire haza érek 30-38%-on szokott lenni az akksi, most 52%-on vagyok.
Minden megy indul gyorsan, semmi nem akad.
IGO eddig 25-35 másodperc alatt állt be fullra, ez most 6-10 másodperc.
Érzésre gyorsabb mint az eddigi gyári vagy Kang romok. Erről számszaki adatokat ne kérdezzetek, sose mértem.
Pitty-putty megy minden.
Egyenlőre nagyjából ennyi,
Illetve hatalmas köszönet Cunaja-nak!
Ha meg lesz a teljes rom, természetesen cserélem ezzel a "demo" - val.
Arról is írok majd egy rövid szösszenetet.Szerk.
Hopp itt is az új -
Cunaja
addikt
válasz
csocsoszán #13481 üzenetére
Mindenikek írom, a Cunaja rom telepítés menete az összefoglalóban!!!!
Csocsó és Zototh64 -
csocsoszán
őstag
Ez a rom nem jöhetett volna létre Cunaja önzetlen segítsége, és tudása nélkül! Köszönet érte!
-
Cunaja
addikt
[HWMate8_Cunaja_Universal rom] .Pár perc és kész, addig is lehet töltögetni.
-
Cunaja
addikt
Kész a rom, este 6-kor az összefoglalóban megtalálható.
Telepítés részletes leírásával, de aki egy lépést is kihagy, vagy másképpen csinál, annál érdekes dolgok lehetnek.
A rom universal, azaz elvileg minden régión megy, de ez csak telepítés után derül ki.
A rom alapfeltétele szűz B581 EU, B589 Kínai verzió.
Előkészületek: a mostani rom teljes mentése és a belső tárolóról a szükséges adatok.
Ha tökéletesen megy, akkor szerintem egy hatalmas köszönettel tartoztok.Csocsoszán és
Zoloth64 társaknak.
Ez a rom nem jöhetett volna létre Csocsoszán telefonja és Zoloth64 önzetlen segítsége nélkül.
Megjegyzés: Csocsó telefonján hasít rendesen! -
Cunaja
addikt
válasz
Zototh64 #13473 üzenetére
Hidd el, a rollback lecseréli az alap partíciókat, magyarul a fél telefonod 6.0 a rendszer meg 7.0.
A megoldás az lenne, ha 6.0 lenne fent és frissíteni 7.0-ra majd a romom.
Így világos?
Nincs véletlenül 6.0-ás mentésed?
[Kamera jav] TWRP-ből telepíteni, de nem kell semmi wipe.
Indulás után, beállítások>alkalmazások>kamera kilövése>tárhely és adatok, gyorsítótár törlése.
Ezután megy rendesen.Most megyek ázni, mert meló van és az eső ömlik.
-
Zototh64
őstag
válasz
Cunaja #13470 üzenetére
Ugyan úgy újra indul.
Tegnap is ugyan ez volt, a boot.img flashelés után.
Csak akkor jött a rollback, tehát nem látom sok közét a dologhoz.
A rom meg minden kínai, a boot.img eu-s. Hm. nem lehet ezzel valami?Végül is működik minden rendesen, csak nincs twrp, és bootloader
-
Cunaja
addikt
válasz
Zototh64 #13469 üzenetére
Akkor indítsd újra, és egyből nyomjad a hangerő fel gombot kikapcsoláskor és egyfolytában, mást ne, így mi indul?
Az érdekesség az, hogy a boot.img azaz a kernel, az EU-s.Amíg TWRP van fent, a gyári rom se csinál semmit. Elmondom mi a probléma. Ráküldte a rollback romot, ami az alap partíciókat átírta, és ilyenkor összeveszik vele.
Most 6.0 keveredik a 7.0-val. -
Zototh64
őstag
válasz
Cunaja #13464 üzenetére
Igen!
Azt leszámítva tökéletesnek tűnik eddig.
Kameránál, a videó nagyon lassan fókuszál, majd elfelejtettem.
Ja, amúgy a képek minősége tökéletes!!!Akkor nem lakom be teljesen, csak ami szükséges a melóhoz, ha holnap újra kezdjük.
Viszont csak este, illetve 5 után tudok majd bármit is csinálni, ha haza érek melóból. -
Cunaja
addikt
válasz
Zototh64 #13463 üzenetére
Akkor a kamerát leszámítva tökéletes, csak azt kell kicserélnem?
Fél óra múlva csinálok egy javító zipet rá, ha nem jön közbe meló. Most megyek zuhanyozni.Mert a belső tároló nem lett törölve. Ha a végleges rom lesz holnap, akkor a belső tárolót is bepipáljuk. Android, Igo mappa legyen mentve. A blogomban megtalálod az Adaway-t, azt használd reklám blokkolásra, a Kang részében az a Google-t is blokkolja.
-
Zototh64
őstag
-
Zototh64
őstag
válasz
Cunaja #13461 üzenetére
Elmentek az utolsók is.
Ez van, ha szerte szana él a rokonság, és vannak más anyanyelvű "új" tagok is.
Ilyenkor az angol a társalgási nyelv, mert azt érti mindenki.
Csak kicsit fárasztó, hogy keveset használom.
Na mindegy, akkor dolgozzunk :-)Twrp mentés már meg van természetesen.
Akkor csinálom, jelzek az eredményről. -
Cunaja
addikt
válasz
Zototh64 #13460 üzenetére
Tökéletesen leírtad. Ez azért kell, hogy teljesen szűz rendszeren legyen a telepítés. A data törlés nem törli le a hw_init mappát, ezért csak a media és a hw_init mappát fogod ott találni. A media mappa a belső tároló.
A rom is törli a dolgokat, de én már mindent kizárnék.
Furcsa, hogy most van ujjlenyomat, eddig meg nem volt.
Telepítés előtt töröld le a képernyő pin feloldást, nehogy gond legyen.
Ha van helyed, nem ártana egy teljes mentés a mostani rendszerről.
A többi EU-s kolléga nevében isMelóba megyek, ezért darabosan leszek. A kamera már megoldva Csocsó telefonján. Amit cserélsz, az csak a képstabilizátort javítja a videónál.
A romolásra csak két napom van már, mert más dolgom lesz. -
Zototh64
őstag
válasz
Cunaja #13456 üzenetére
Összegezném akkor, nehogy másképp értsek dolgokat, mint tegnap
1./ twrp csatolás, törlés, vissza csatolás
2./ data/hw_ini törlése a képek szerint
3./ feltolom a romot (no wipe a végén)
4./ rendszer indít, produkt-system-vendor file-ok cseréje
5./ telefon gépre dug, adb-ben boot.img kicserélem.
6./ telefon ujraindít, ésátnézeget, jelez Cunaja-nak.
-
Carline
őstag
válasz
Cunaja #13456 üzenetére
Nálam így működik a fejlesztői menü és a biztonság fül is. Ujjlenyomatot nem töröltem a romolás előtt és azt meg is tartotta, fel is ismeri.
A fényképező zoomoláskor megbízhatatlanná válik. Van mikor bezár, most meg épp fekete lett a képernyő és nem csinál semmit. Sem FC sem válasz. Lezárás és feloldás után is csak fekete képernyő. Csak újraindítás után állt helyre.
Egyébként a vendoron belüli build.prop ugyanaz mint amire ki akartad cseréltetni.Az meg hogy egy napon belül nem ugrottak 20-an a romodra tesztelni kb annyi hogy ez nem az xda ahol tudják hogy mit hogyan kell vagy épp szabin vannak, nyaralnak és használják a telefont.
Én most nem használtam, volt rá fél órám hogy megcsináljam. 07.19-én jelentkeztem tesztelőnek de azt írtad rá te vagy a tesztelő Csocso telefonján.
A videó helyett nekem annyi is elég lett volna, hogy a fájlokat a megfelelő helyen cseréljem ki, másoknak meg a videót nézve is kihívás. -
-
Cunaja
addikt
Mivel így nem lehet dolgozni, hogy az egész fórumon csak várják az emberek a romot, de 5 emberen kívül senki nem segít, ezért EU ROM nem lesz.
Eddig vártam rá, hogy valaki felrakja és kicseréli a videó alapján a három fájlt, de nem történt semmi.
Te vagy az egyedüli, aki az EU-sok közül segít.
Lenne még itt egy kis próba, de semmit ne csinálj mást. Ne nyomj wipe-t, semmi mást ha nem látod leírva.
Szóval.
TWRP[Tudod, itt van a törlés]
Csináld végig, de a lecsatolást jól csináld az utolsó képnél. Adat, cache és mikro-sd maradjon.Viszont ne telepítsed a romot még, mert van 1 feladat.
Jó figyelj, le kell törölni külön a dada/hw_init mappát.
Ezután mehet fel a rom, nem kell csatolgatni semmit.
Nem kell wipe a rom után se!!!
Ha elindult a rendszer, cseréld ki a fájlokat a videó alapján.
[Fájlok és videó].
Direkt nem írtam srciptbe.
Boot.img csere
adb reboot bootloader
fastboot flash boot boot.img
fastboot rebootHa megteszed, a társadalom megköszöni, ha nem, azt is megértem.
Persze, ha a vendégek elmentek!
-
vinczetibor
aktív tag
Néhányszor már írtam, hogy minden romnál problémáim vannak a gyorstöltéssel. A sejtésem beigazolódni látszik, hogy a magas hőmérséklet miatt visszaveszi az elektronika a töltési "sebességet". Úgy néz ki, hogy kb. 35 fok az a határ, ameddig teljes gőzzel nyomja, majd visszaesik kb. a felére 1400 mA körülire.
Tegnap már fagyasztott cuccra raktam a telefont és néztem, hogy változik a töltés. Meg kiváncsi voltam, hogy lesz-e párakicsapódás a telefonban, ami tönkre teszi. -
vinczetibor
aktív tag
válasz
csocsoszán #13453 üzenetére
Kinek a pap, kinek a papné. Nem vagyunk egyformák. Különbözőek az ízlések, ezért jó, ha minél több közül válogathatunk.
-
csocsoszán
őstag
válasz
vinczetibor #13452 üzenetére
Aki az XDA-n a Kang-ot (pappschlumpf) fejlesztette, az vett mixet és ő írt egy pár lineage romot! Nem jött be.
MIUI-témázása, háttér, a rengeteg beállítási lehetőség nekem bejön. -
vinczetibor
aktív tag
válasz
csocsoszán #13448 üzenetére
Nekem Mi Max volt ezelőtt és arra már az év eleje óta van hivatalos Lineage támogatás. Nekem, a MIUI nem jött be. Hetente jöttek rá a fejlesztői romok, de a CM/Lineage számomra jobb volt, mert a MIUI sok alkalmazást kilőtt egy idő után, hiába állítgattuk át őket védette, nem működtek a nem-gyári widgetek rendesen stb.
Sokan szereretik a MIUI-t, de nekem ez az EMUI jobban bejön. Igazából, Lineage-t szerettem volna rá látni. -
Zototh64
őstag
válasz
vinczetibor #13449 üzenetére
Régen nem nagyon volt nálam fanatikusabb samus.
Viszont mióta Huawei van, csak azt mondom, mint a rossz kocsira, hogy szabadidő autó.
Mindig jó ha van egy kis szabadidőd, hogy meg tudd csinálni. :-)Most már viszont lépek, mert nemsokára itt vannak a vendégek.
Délután leszek, meg néha felnézek. -
vinczetibor
aktív tag
válasz
csocsoszán #13448 üzenetére
#13387 Cunaja
#13388Igaz. De, én a custom romokra gondoltam. Kifejezetten a Lineage-re és az a köré épülőkre, ami egyetlen Huawei-en sem megy.
-
csocsoszán
őstag
válasz
vinczetibor #13447 üzenetére
Érdekes!
Mivel a nála lévő telóm DL00(kínai modell)
Biztosan tudta, hogy a tied kínai változat?
De még mindig kérdezném, sokkal könnyebb lenne a munkája ha a kezében lenne egy EU-s teló is!
(Félő, hogy ...... azt nem lesz eu változat!)Vinczetibor: a gyári romot igen is fejlesztik! A custom romnál van szinte csak a kang.
Nem tudom, de a mixemre ott vannak a lineage romok! Felraktam mindet! Na egy sem jött be! De nagyon nem!
Meg sem közelítik még a gyári romot sem. Nemhogy az epic romot.
Az viszont a MIUI-nál nagyon jó, és követendő példa lenne, hogy a fejlesztői romban van igaz nem teljesértékű de root lehetőség! -
vinczetibor
aktív tag
válasz
csocsoszán #13444 üzenetére
Cunaja kért meg tegnap, hogy pakoljam fel a 3 új fájlt, pedig többször írtam, hogy kínai a telóm.
-
Carline
őstag
válasz
vinczetibor #13441 üzenetére
Én b581-re tettem fel a Cunaja full romot + a különböző praktikákat de nem volt biztonság és ujjlenyomat olvasás sem.
Utána megcsináltam amit kért kang + build.prop módosításokat, küldéseket.
Azután megint rollback és újra b581. Arra tettem vissza a twrp mentést b581-ről. Szóval most ott vagyok ahol a telepítések előtt voltam.
Megvárom amit kiad új full romot, csak azt rakom majd fel.
Kissé kacifántosabb a telepítgetés mint egy samun, mert ott bármikor mehet Odinnal full rom 5 perc alatt és twrp után kúszhat is fel a custom rom.
A telefon jobban bejön mint a samsungok, de a fejlesztői támogatottság (custom romok, kernelek) a béka segge alatt van. -
Zototh64
őstag
válasz
csocsoszán #13442 üzenetére
Nekem nem mentek a gugli térkép meg hasonló dolgok sem először ezért dobtam rá a kangot,hogy azzal mi van, mert a céges kamion nyomkoveto sem ment. Kanggal ment, de mint utána kiderult, az blockad miatt nem ment.
-
csocsoszán
őstag
válasz
vinczetibor #13443 üzenetére
Akkor várj, mert a kínai full változat szerintem még nem jött!
Összezavarhatod az EU-s változat tesztjét! -
vinczetibor
aktív tag
válasz
csocsoszán #13442 üzenetére
Az enyém kínai TL00.
Különben, Zototh64 jelenleg az egyetlen eu-s, aki próbál segíteni elkészíteni az eu-s romot.
-
vinczetibor
aktív tag
válasz
Zototh64 #13440 üzenetére
Különben, ilyenkor teszteléskor, érdemes teljesen szűz rendszerre felrakni a romot, mert akkor látjuk ténylegesen, hogy mik a hibák.
Nekem, egy teljesen jól működő kang volt a telefonomon, de eRecovery-vel visszatettem rá a 2 Gigás gyárit a Cunaja előtt, hogy ne zavarjon be. -
Zototh64
őstag
válasz
vinczetibor #13438 üzenetére
Amíg hallgatok és vissza sem olvastok, addig meg van az egy
Tegnap előtt vagy hogy, nekem volt fent Kang is az 589-es.
Lehet, abból maradt vissza valami amitől aztán volt ujjlenyomat meg fejlesztői. -
csocsoszán
őstag
válasz
vinczetibor #13438 üzenetére
Ez jóóó!
-
vinczetibor
aktív tag
válasz
csocsoszán #13436 üzenetére
Két igazolt csoda után, lehet megindítani a szenté avatási eljárást a Vatikánban. Az első már megvan.
-
vinczetibor
aktív tag
válasz
Cunaja #13435 üzenetére
Tegnap délelőtt írtam, hogy a fényképező időnként elszáll. Ugyan azt csinálja nálam, főleg indításkor, mint amit néha a zoomnál, hogy kilép, majd visszalép. Nálam: Indítás, kereső képernyő bevillan, majd Home screen látszik pillanatokig, majd újra kereső és innentől használható a kamera.
Kb. tízből egyszer.
Ha lehetne egy kérésem. Megoldható-e, hogy a fényképező, a legutóbb használt módba térjen vissza ki-be kapcsolás után? Most hiába fotózok Pro Fotó módban, kilépés után a Fénykép módba lép vissza, vagyis visszaáll alap állapotba. Így nem tudok gyorsan fényképet készíteni az általam használt módon. mert mindig előröl kell kezdenem az állítgatást. -
Cunaja
addikt
válasz
vinczetibor #13433 üzenetére
Na, ezek után csináljak romot.
Most csinálok egyet, majd meglátjuk mi lesz.
Nem újracsatolsz, hanem lecsatolsz.
Amit csinálok, a tegnapi boot.img és buildokkal készül, de a Kínai verziók pihenjenek. Ugyanis külön kapnak majd egy data részt. -
Zototh64
őstag
válasz
vinczetibor #13433 üzenetére
Jó reggelt!
Lehet, hogy a twrp törlés újra csatolásban van a titok.
Törölni vagy a specbe csak 3 szoktam, vagy a yes varia.
Utána nem szoktam újra csatolni semmit, csak telepíteni. -
vinczetibor
aktív tag
válasz
Zototh64 #13429 üzenetére
Semmi. Elkínlódtam vele vagy egy órát mire bemásolgattam, mert nem tudtam a TC-t használni. Az ES File Explorer teljesen máshogy működik, de azzal meg nem tudtam a jogosultságoknál a 644-et megadni.
Az én telefonom az új fájlokkal is működik. Van ujjlenyomat azonosító, de az nekem eddig is volt.
Nem tudom, hogy ezáltal előbbre jutottunk-e, de szerintem nem, mert Cunaja már kipróbálta Csocsoszán telefonján, ami kb. ugyanaz, mint az enyém. A zoom nem működik. Kb. ennyi.Jó éjszakát!
-
Zototh64
őstag
válasz
vinczetibor #13428 üzenetére
Még belakom gyorsan:-)
Köszönöm szépen Neked is a segítséget!!!
Jó éjt!
Még arra nem emlékszem itt a nagy kavarásban, hogy mi is volt az ujjlenyomat olvasóval.
Semmi nem kell, megy szépen az is :-) -
Zototh64
őstag
válasz
vinczetibor #13425 üzenetére
Na fent a Cunaja rom tisztán
-
Zototh64
őstag
válasz
vinczetibor #13425 üzenetére
Persze persze, bocsánat, az 589-re gondoltam.
Tolom fel a Cunaja romot, de most úgy jártam el, ahogy lejjebb megadta.
Végül s csak a törlés több, mint amit én szoktam, illetve a törlés utáni újra csatolás. -
vinczetibor
aktív tag
-
Cunaja
addikt
válasz
Zototh64 #13422 üzenetére
Figyi,
Mivel nem cseréltél recovery-t, indítsd újra és kikapcsolás után, még a rezgés előtt nyomjad a hangerő fel gombot, amíg a recovery szövege be nem jön. Csak felül lesz szöveg.
Ezután ha a TWRP bejön, nyomd fel a romom és az rendbe teszi.
Ugyanis ha TWRP van fent, akkor a 3 gombossal semmit nem tudsz kezdeni.
Már tényleg megyek aludni. -
Cunaja
addikt
3 gombos telepítés ha nincs nyitva a BL. Ha nyitva van, a gyári boot.img-t kell flashelni mert megsérült.
Valószínűleg túl melegedett és befagyott teljesen a rendszer, vagy egy vírust kaptál be.Szokjatok hozzá, hogy én 15 percig tudok szerkeszteni, azaz fentebb a válasz. Mindig érdemes az utolsó hozzászólásomat figyelni. [Itt van amit Tibi linkelt, NXT-L29C432B851] Mást nehogy felrakjál.
-
Zototh64
őstag
válasz
vinczetibor #13418 üzenetére
Soha nem használtam még az ff-et, mondhatni teljesen hülye vagyok hozzá.
De pörög az agyam -
Zototh64
őstag
válasz
Cunaja #13413 üzenetére
Úgy indul, mint amikor twrp-be indítod, de nem abba indul.
Ennyiben jelzi csak, hogy nyitva van.
USB hiba keresés eddig mindig kikapcsolt ha csak lehúztam a gépről, vagy újra indítottam a telót.
Most az is bekapcsolva marad.Valahogy az éjjel meg kell oldanom, mert holnap reggel vendégek jönnek, estig lesznek, hétfőn meg már meló van megint sajna. Csak két nap szabin voltam itthon.
-
g4lx
újonc
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, a mai nap váratlanul meghibásodott a 3 hónapos Honor8-am.
Reggel nem tudtam bekapcsolni a készüléket, meglepett mert soha nem volt ilyen, illetve másféle probléma sem vele. Egyáltalán nem reagált semmire és a szokásosnál melegebbnek éreztem. Fogalmam sincs mi idézhette elő ezt a hibát, a készülék rendeltetés szerűen volt használva.
Egy kis idő elteltével, ám szörnyen lassan a bekapcsológombbal kizárólag a Huawei eRecovery (EMUI) kezelőfelületét sikerült csak megjeleníteni, ahol 3 opció várt engem, a "legújabb verzió letöltése, majd rendszervisszaállítás" WiFi hálózat segítségével volt az első, illetve az újraindítás és a kikapcsolás. (Huawei eRecovery, EMUI - Download latest version and recovery, Reboot, Shutdown), egyikkel se mentem semmire.
Az első parancs nem volt végrehajtható, még a WiFi hálózatra sikeresen csatlakozott a készülék, ám a "Getting package info from server" státuszra folyton a "Getting package info failed" hibaüzenet érkezett.
Többszöri próbálkozás esetén is, más WiFi hálózatokon is. A bekapcsológomb és a hangerőnövelő gomb lenyomva tartásával is csak az eRecovery várt ezzel a 3 opcióval. (factory reset-et nem tudtam megjeleníteni sehogy)Kérdésem az lenne, hogyan orvosolható ez a probléma? Találkoztatok-e már hasonló hibával, ilyen készüléken,
Ha nem muszáj nem szeretném szervízbe küldeni. -
Cunaja
addikt
válasz
Zototh64 #13410 üzenetére
Azért képeket is mellékelhetsz, hogy lássuk mi történik.
A teló azt jelzi, hogy nyitva a BL? USB-hibakeresés engedélyezve, van amikor magától kikapcsol.
Majd reggel megcsináljuk.Milyen 192-őt? Fel ne tegyed, mert végérvényesen tégla, amit csak személyesen tudok megcsinálni.
[NXT-L29C432B851] -
Zototh64
őstag
válasz
vinczetibor #13411 üzenetére
Van egy működő telefonom eddig, de úgyis addig nyomkodom, csesztetem ma éjjel, míg nem történik valami.
Így nem maradhat.Ha másnem, dloadba beteszem a 192-őt. Ha nem kell neki, legalább hátha össze akad valami valamivel, aztán lesz valami. Szóval érted? :-)
-
Zototh64
őstag
válasz
vinczetibor #13409 üzenetére
Nekem ilyet még sose írt.
-
Zototh64
őstag
válasz
vinczetibor #13407 üzenetére
Csak a szokásost, hogy a legfrissebb gyári romom van
NXT-L29C432B581(official)
Ha Kang van fent, arra is ugyan ezt írja.Király nyomtam egy gyári adatok visszaállítását, bejelöltem a belső tároló törlést is, újra indul, és marad minden ahogyan volt.
Tehát mindegy mit csinálok, Ő eldöntötte, hogy márpedig ezt a Cunaja romot használom és kész
Így nem ragaszkodott még semmihez -
Cunaja
addikt
Nézzétek csak mit találtam a P7 mostani frissítésében. Egyenesen az ujjlenyomat azonosításhoz tartozó kóddal kezdi a telepítést.
assert(file_getprop("/system/build.prop", "ro.build.fingerprint") == "Huawei/P7-L10/hwp7:5.1.1/HuaweiP7-L10/C900B853:user/release-keys" ||
file_getprop("/system/build.prop", "ro.build.fingerprint") == "Huawei/P7-L10/hwp7:5.1.1/HuaweiP7-L10/C900B852:user/release-keys");csocso elszalad a telefonodért. Cunaja rommal kapod vissza.
Megettem a fagyimat, megyek aludni. Holnap 11-ig leszek reggeltől.
664 = -rw-r--r--
-
vinczetibor
aktív tag
válasz
Cunaja #13392 üzenetére
A TC-ben nem tudtam kijelölni a fájlt. Most jöttem rá, hogy a név melletti ikonra kell tapiskolni. Az ES File Explorernél, amit használok, erre meg akarja nyitni. Ott a kijelölést a név hosszan nyomva tartásával lehet elérni. Az ES-nél viszont nem lehet beírni számmal a jogosultságokat, csak ki lehet pipálni őket és halvány sejtelmem nem volt róla, hogy mi a 644. Emiatt szharakodtam annyit vele.
-
Zototh64
őstag
válasz
vinczetibor #13403 üzenetére
Fel, igen.
-
Zototh64
őstag
válasz
csocsoszán #13400 üzenetére
Nana, hátrébb az agarakkal :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest