Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
válasz
Watto1991 #27250 üzenetére
2 hónpos korában vettem meg. Akkor még lazán volt 4-5 óra üzemidőm (Android 8), azóta olyan 3:30-4 óra ha épp jó kedvében van.
A 8-as alatt is ment folyamatosan a Wifi, BT, Mobilnet, most a 9 alatt is megállás nélkül megy. Nagyjából ugyanazokat az appokat használom.
Ha megállás nélkül nyomkodom, szünetek nélkül, akkor megvan az 5óra.. ha van üresjárat, akkor már nincs...A 8-as alatt volt, hogy 3 napig nem volt töltve, és még mindig 30%-on volt.. most van, hogy alig van 2 óra SoT time, és alig ment 12 órát a töltés óta.
Appok ugyanazok szintúgy, nem nagyon szoktam telepítgetni. -
válasz
Watto1991 #23470 üzenetére
Egy külsős alkalmazás annyit mutat neki...
Visszagondolok, amikor néhány embernél ment a problémázás, hogy őket átverte a Huawei, mert külsős alkalmazás 3100 mAh értéket írt a valós 4000 mAh helyett ([link]) és sajnos néhányan még képesek is voltak, vagy lettel volna az alkalmazásnak hinni.
Később javították az alkalmazást, illetve az adatbázisát frissítették, aztán jó lett. -
mirci18
addikt
válasz
Watto1991 #23173 üzenetére
Inkább az a kérdés hogy ha ezt egy app meg tudja tenni akkor erre a Huawei miért nem képes.
Nem értem hogy egy fontos feature-t miért nem aknáznak ki jobban.Egy kérdés viszont motoszkál bennem.
Ahogy olvastam a hozzászólást a kolléga azt írja hogy ki kell kapcsolni az ujjlenyomat azonosítást.
Enélkül nem jó az app?
Mert nekem fontos lenne hogy működjön az ujjlenyomat azonosítás. -
válasz
Watto1991 #16113 üzenetére
Az összefoglalóban van leírás, hogy készenlétben miként lehet ellenőrizni az "i" piktogramos módszerrel a futó alkalmazásokat/folyamatokat, arra nézz rá.
A mobilhálózat jelét kikapcsolt mobiladat esetén is mutatnia kell, hiszen akkor is a hálózaton lóg, azt csak repülő móddal lehet kikapcsolni.
A Messenger elég magas értékkel fut a lista elején.
Wifi kapcsolaton gyárilag sokkal több folyamat kap adatforgalmi engedélyt, szinkronizálhat...stb. - ez minden gyártónál így van -, ezért folyamatos wifi esetén nem lesz jobb a fogyasztás, hacsak külön nem történik olyan irányú konfiguráció. -
válasz
Watto1991 #16075 üzenetére
Az akkumulátoros indításnál érdemes kézire tenni az alkalmazásokat és azokat engedélyezni manuálisan, amikre valóban szükség van.
Az első néhány feltöltés után nem annyira mérvadó amúgy az akkumulátoros üzemidő, mert a rendszer is csak tanulja még a használati szokásokat. -
GEIL
addikt
válasz
Watto1991 #8063 üzenetére
Remélem....max visszaállok 4G/3G/2G ről 3G/2G -re ha valami gáz lesz...navigálni, Messenger és viber irogatáshoz meg Facebookra néha rálesni nekem elég a 3G is.....LG G4-nél probáltam az akkuidő miatt pár napig....kb 8-15%-ot számitott de azért a Mate 10 pro-val ez nem lehet cél.
meg persze azzal már nemfogok navigálni.
-
válasz
Watto1991 #4270 üzenetére
Attól is függ, hogy milyen módban nézed, a Mate 10 Pro-nál a normal 422, a vivid 440, viszont a vivid auto maximum már 623 értéket tud.
Az S8 esetén a normal 440, az auto maximum 618 értéket tud, tehát a Mate 10 Pro normal módban gyengébb fényerejű kicsivel, a vivid módja azonos az S8 normal módjával, vivid auto maximum módban viszont még erősebb is a Mate 10 Pro, mint az S8 auto maximumban.Tybike81: Részben más technológia, ezért ez (szerintem) csak később fog kiderülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Asztalos klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest