-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
davidsz #3139 üzenetére
én is erre panaszkodtam itt
gondolom a te telód is a T-től van
nálam is be van pipálva az a rész, hogy mindíg kérdezzen rá, ennek ellenére kapásból felcsatolja a pc-re
és az is érdekes, hogy az a menü rész, ahol ezt a bepipálást el lehetne érni, az nem található meg sehol, csak akkor amikor rádugom a pc-re
Másik szolgáltatótól való készülékeken sem tajájlátok ezt az SD kezelő menüt? -
törölt tag
válasz
davidsz #3139 üzenetére
Feldobja, csak épp alapértelmezésként leválasztja, utána már be tudom állítani.
De ez tök mindegy, a lényeg, hogy leválasztáskor ezt csinálja, ez megtörténhet mástól is.Igen sok programmal ez a gond, mint írtam minden belül van és nem a programok hibája. De a linkeken olvashatsz részletesen.
Auto-mount tiltás, vagy ilyesmi lenne jó, esetleg egy programmal.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Windows 11
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Summer Game Fest 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi A1 - 4/64 - piros
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged