- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
válasz kaposznyak #15449 üzenetére
Root kell szinte minden használható megoldáshoz, legalábbis amiket én tudok.
Először is az összefoglalóban van róla szó, elvileg az az effektív megoldás.
Lehet még használni beépített ROMban a ViPER4Android programot. Elvileg erre való, de nem nagyon mertem hozzá nyúlni, amíg próbálgattam a ROMot.
Mondjuk még root nélkül a hangszínszabályzó működik nekem PowerAMP alatt, recsegésig fel lehet tolni, de szerintem a hardver nem bírja, a Limit opcióval pedig nem lesz sokkal hangosabb csak egy kicsit (amikor is még tiszta a hang). Ugyanez film alá DSP Manager segítségével megoldható, ez is egy hangszínszabályzó bizonyos ROMok alá, de gondolom csak root mellett is működik telepítve. Én ezeket tudom tanácsolni, ha nem is minden pontos vagy van jobb megoldás, majd a többiek majd kijavítanak.Más: dload után, majd egy KitKat restore után script alapján csak sikerült megcsinálni a swapot... A Memory Swap for Root nekem nem működött. Volt beállítva és manuálisan creálva is a swap, de az ON után a sorok végén mindig volt 1-1 FAIL, ha nem több... szóval maradtam az eredeti megoldásnál. Újraindítás után is működik már szerencsére csak kell 1 perc, amíg beáll a rendszer.
Üdv, Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest