- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Gigabyte alaplap topik
- Váratlanul kapott a piac egy új 16 GB-os Radeont
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
krakler
csendes tag
Sziasztok, megvettem a p7-et, már most szeretem, csak azt nem tudom, hogy sikerülhet-e úgy csatlakoztatni a számítógéphez, hogy a névjegyeket a gépen lehessen szerkeszteni? Mindhárom szóbajöhető csatlakoztatási módot kipróbáltam, mtp és hisuite módban is enged a belső tárhelyhez nyúlni, de a névjegyeket nem mutatja...
Köszi! -
krakler
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!!
-
krakler
csendes tag
válasz
#86973952 #7372 üzenetére
nem akartam egy p7 tulajt se megbántani
, az összefoglalóból másolom be mire gondoltam: Előre telepített böngésző ("gyári") használata során nagyítás és gyors görgetés, tördelés alkalmával előfordulhat akadás EMUI 2.3 alatt. Célszerű alternatív böngészőket használni, mint a Dolphin, illetve a CM Browser, melyek a Google Play kínálatából ingyenesen letölthetők.
lehet, hogy rosszul fogalmaztam, (a pingvin egy majdnem szőke nőt takar...) szóval: a leírt használathoz (élő háttér, facebook, email, böngészés) elég a p7 sebessége, hogy ne lassuljon?
Köszi!!
Közben észrevettem a választ is... köszi!! -
krakler
csendes tag
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni, az ascend p7 és a honor 6 közt vacillálok, nem tudom érdemes-e a plusz kb harmincezer ft-ot kiadnom a honor 6-ért, persze tudom, hogy jobb telefon, de miután én nem játszom mobilon, csak facebookozok, böngészek, emailezek de élő háttérképet szeretnék használni, akkor lehet, hogy elég lenne a p7 is, csak az tart vissza, hogy itt is olvasom, hogy időnként akadozik. Most egy htc incredible van, az élő háttérképpel akár egy percig is gondolkodik már a telefonkönyvnél is...
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- új, makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB natúr titán, független, 3 év garancia
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest