Hirdetés
- 

PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

KKrisz751
aktív tag
válasz

üzenetére
						Akkor sokat kell alakítgatom majd....
 De egyenlőre nem váltok telefont, majd 1 év múlva.Nekem ez a meleg kinézet nem jön be. (Bocs ha megbántottam valakit de finomabban nem tuidom írni)
Nem a tudása a gond a telónak, sőt 1-2 téma elég szép. Csak keresgélni kell sokat.
Pl az átlátszó hatású tárcsázó gombjai szépek, csak 1-2 felirat a háttér szine miatt olvashatatlan. Lásd világos háttér fehér betü. (Ezeket kellett volna módosítgatnom amikor szöveget akartam szinezni.) De lehet szépet alkotni. Ami sz összefoglalőban van reális...jó a memória kezelés, telefonkezelő is jól üzemel, stb.stb.A móricka piktogrammok hát azt nem tudtam megszokni, inkább képet vagy a 2.3 asét tettem be.
De ezek javíthatók voltak, vagyis no para. (Csak nem értem ezt az irányvonalat, pedig szeretem az újat, ha gyorsabb jobban használhatóbb, kiforrottabb, de ez annyira letisztult volt, mint 80as évek elején az LCD játékok grafikája.
 )(Olyan mint autóban az imádott cult stílus. Lényegében széria kocsi 4 alufelnivel, ültetve, króm és jel nélkül, lehetőleg minden színre fújva. Sőt lehet spékelni lefalazott kilincsel, távirányítós ajtónyitáéssal, mint az ikarusz buszokon. Vagyis semmi extra, néhány lada, skoda már a 81es amatőr rallyn így indult. Ehhez nem kell optikai tuning tudás
) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
 - Androidos tablet topic
 - Arc Raiders
 - Soundbar, soundplate, hangprojektor
 - Subaru topik
 - PlayStation 5
 - AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - További aktív témák...

- 22 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
 - HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
 - ASUS RTX 5060Ti DUAL OC 8GB GDDR7 DLSS4 új, 3év garis eladó
 - Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
 - Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

De egyenlőre nem váltok telefont, majd 1 év múlva.