-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Create. #7445 üzenetére
Az általában a helypontosság miatt szokott lenni, ha valamelyik program igényli a GPS -t, de nincs bekapcsolva. Bár általában ez szükségtelen, mégis néhány alkalmazás így szeretne helyzetet bemérni.
Illetve engedélyezni szükséges a Google -nek is a helyzetbemérést, pár program nem is mér be pontosan nélküle.
-
ufonauta
aktív tag
válasz
Create. #7445 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy jó pár éve az első androidos telefonomhoz kerestem olyan progit, ami jelzi a nem fogadott hívásokat és üzeneteket nemcsak a LED-en, hanem hanggal is. Akkor találtam az Easy Reminder progit: [link] , amit azóta is minden telómra felteszek. A P7-en is működik rendesen, csak arra kell figyelni, hogy védett legyen az alkalmazás. Nagyon testreszabható és igen jól jön, ha tokban van a teló és nem látni a LED-et. Nekem nem fogadott hívásnál vagy üzinél 5 percenként pittyen egyet (a hang választható és az idő is, hogy milyen sűrűn jelezzen) Akksit szinte nem is eszi. Nem értem, hogy miért nincs valami hasonló app alapból benne az androidban?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPad topik
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Alienware M18 R1 QHD+ IPS 165Hz i9-13900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest