Hirdetés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Pánik a memóriapiacon
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
KKrisz751
üzenetére
TV -nél meg egyéb háztartási műszaki cikkeknél van már itthon is néhány bolt, ami brutál olcsón adja a cuccokat. Szerencsére elég sokat hoznak be a németektől, kisebb minőségi hibával pl. TV -ket, aztán eladják 30-60% -os áron, még így is brutál módon keresnek rajta.
Én anno így vettem mosógépet. 60 -ba volt a 150 rongyos gép, és hiányzott egy tálca belőle, amit pótoltam 5.000 HUF -ba vateráról. Ennyi volt az összes hibája. Gyártói garancia meg volt rá, mert 2 hónap telt el belőle és minden országra érvényes európában.

8 éve vettem és tökéletesen működik. Persze nem lesz olyan tartós egy új gép sem, mint a régi jó kis szoci eszközök.
ÉS az orosz cikkek még most is tartósabbak, ez a vicc. Telefonban is elgondolkoznék egy orosz okos készüléken, ha nem lennének ilyen brutál drágák. Yotaphone MA!TV
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- ASUS 23" FULL HD Monitor VZ239HE
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest