Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Egérpad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- Home server / házi szerver építése
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sajnos ez sem segít, pedig szakállam nőtt, mire adb -ből fel flash -eltem.
daveh:
Telefonra nem jött valamilyen értesítés, amit le kell okézni?Ha nem...
Indítsd újra (a HiSuite -ot, gondolom kifagyott), mást nem nagyon tudsz csinálni. Én nem tartom túl biztonságosnak a kábelen keresztül történő biztonsági mentést. -
törölt tag
Szerintem igen. DE már annyi mindent néztem, hogy nem vagyok benne biztos, meg nem vagyok otthon. Szóval köszönet érte, megnézem. Jelenleg kb. 30 zip lehet a gépemen, ami mindegyik különböző. Csomag, meg egyedi is.
orbit76:
Köszi a visszajelzést. GPS, WiFi rendben? Elvileg a különböző hálózatoknak jónak kellene lennie, de azért én biztos megnézném.Persze nem szívesen tenném be az összefoglalóba, mert ha egy önjelölt laikus elkezd buherálni, annak nem biztos, hogy jó vége lesz. DE hozzászólások között infónak mindenképp fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő