- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Bluetooth hangszórók
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palafi
aktív tag
válasz
coyote55
üzenetére
Kíváncsiságom győzött, és tegnap fel is tettem rá a pár hozzászólással ez előtt linkelt 852-t. Szinte felrakás után azonnal ajánlotta a 853-as frissítést. Nem voltam elég körültekintő, ezért rá is nyomtam, gond nélkül fel is ment. Azóta már olvastam, hogy sokaknak gondot okozott. Szerencsére én eddig nem tapasztaltam semmilyen negatívumot, remélem ez így is marad.

-
Palafi
aktív tag
válasz
coyote55
üzenetére
Igen, ezt tudom. Ez az egyetlen dolog, amiért nekem is érdemes elgondolkodni rajta. Mint írtam, még nem igazán ismerem az Android lelkivilágát. Viszont jelenleg tökéletesen fut minden, gyors, sokáig bírja az akkumulátor, és ezektől az előnyöktől nem szívesen szabadulnék meg. Ha már hipp-hopp gond nélkül váltok a verziók között, akkor mindent ki is fogok próbálni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- Samsung Galaxy Z Fold7 Silver Shadow-karcmentes 100% akku / 34 ciklus Garancia 2028.09. 27-ig
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest