- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nincs olyan, hogy valami 100% jó vagy 100% rossz. Amúgy meg főleg olyanok fognak beírni, akiknek gondjuk van velük. Mondom ezt úgy, hogy én már voltam velük kapcsolatban pár készülékkel és többségében nem voltam megelégedve. Sőt... Egyébként a legnagyobb probléma abban van, amit feljebb írtam, rettenetesen túl vannak terhelve.
-
GSPLR
senior tag
Azért mindent ne vegyél készpénznek, én is szervizben melózok. Olyat még nem láttam, hogy mindenki mindennel meg van elégedve... Ráadásul a Telemax nekem eddig 1-ből 1-et jól javított.

Én bízom a Vodafone -Telemax garancia kombómban, de ha lehet elkerülném a szervizelést (mondjuk minden műszaki cikkemre úgy vigyázok mint a szememre).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi