Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz CJ3 #734 üzenetére

Igen, IFA az Berlinben lesz szeptember 4. és 10. között. A legtöbb márka ekkor mutatja be az új telefonjait, újításait. Ez alól a Huawei sem lesz kivétel.

Én nem vagyok ebből a szempontból mérvadó, mert nekem a munka miatt fontos, hogy milyen az előfizetés. Tehát alap volt, hogy korlátlan csomaggal vásároljam, mert elég sokat kell telefonálnom. Így nekem 0 forint volt. Mondhatni az elején vettem meg, júniusban.

Az hogy mennyire megy még le az ára (meg mikor), max. saccolni lehet. Meg a szolgáltatók is össze-vissza rakosgatják az árakat. Én csak azt tudom, amit leírtam, ez általában így szokott működni ennél a márkánál. Nem hiszem hogy behoznak neki ilyen rövid idő alatt egy konkurens készüléket, ami nagy erővel nyomja le az árát. Persze semmi sem szentírás, mert ha így tudnék saccolni, akkor milliárdos lennék a tőzsdén. :D

Szerk.: Szerintem ők 4 col környékére nem fognak igazán minőségi telefonnal kijönni. Max. 4,5 - 4,7 col környékén, de annál meg ott a G6 (2014 februári telefon), ami vitatható, hogy mennyire minőségi.

Új hozzászólás Aktív témák