Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigabyte alaplap topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Amazon Fire TV stick/box
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fogkefe1 #4965 üzenetére
Hivatalos, végleges.
Igen, ezt írtuk is már. Nincs ebben semmi trükközés, nagyon egyszerű a telepítés. A szoftver telepítés általában nem a haladó részben szokott lenni az összefoglaló alatt. Én is csak azért raktam oda, hogy inkább kérdezzen az, aki nem biztos a dolgában. Hiszen ezt mindenkinek meg kell/érdemes tanulnia.
Közel 60 éves apám ezt meg tudja csinálni. Nem mondom, hogy neki egyszerű volt megtanítani, de most már teljesen magától csinálja. Az mondjuk igaz, hogy SMS -t még mindig nem tud írni, de az nem is annyira fontos, meg inkább a türelme nincs meg hozzá (ahogy nekem sem, egyszerűbb felhívni valakit).
Előtte ajánlott a wipe.
Google -t használom, sima gyárit. Én nagyon jól elvagyok vele, nem variálok. Amit kell az az is megmutat. DE nem vagyok Taxis vagy fuvarozó, lehet ők jobbat is tudnak mondani. Szokták még ajánlani a Waze -t, hogy az nagyon jó. Esetleg Sygic, de az fizetős. Én azért használok online navit, mert számomra hasznosabb az aktuális információk miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest