Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fogkefe1
üzenetére
Hivatalos, végleges.
Igen, ezt írtuk is már. Nincs ebben semmi trükközés, nagyon egyszerű a telepítés. A szoftver telepítés általában nem a haladó részben szokott lenni az összefoglaló alatt. Én is csak azért raktam oda, hogy inkább kérdezzen az, aki nem biztos a dolgában. Hiszen ezt mindenkinek meg kell/érdemes tanulnia.
Közel 60 éves apám ezt meg tudja csinálni. Nem mondom, hogy neki egyszerű volt megtanítani, de most már teljesen magától csinálja. Az mondjuk igaz, hogy SMS -t még mindig nem tud írni, de az nem is annyira fontos, meg inkább a türelme nincs meg hozzá (ahogy nekem sem, egyszerűbb felhívni valakit).

Előtte ajánlott a wipe.
Google -t használom, sima gyárit. Én nagyon jól elvagyok vele, nem variálok. Amit kell az az is megmutat. DE nem vagyok Taxis vagy fuvarozó, lehet ők jobbat is tudnak mondani. Szokták még ajánlani a Waze -t, hogy az nagyon jó. Esetleg Sygic, de az fizetős. Én azért használok online navit, mert számomra hasznosabb az aktuális információk miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest