Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Léghűtés topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogkefe1
csendes tag
Na végre én is csatlakozhatok a köreitekhez, ma sikeresen megvásároltam ezt a csodálatos telefont. Annyira szép, hogy 1 óráig be sem kapcsoltam csak gyönyörködtem benne.
Köszönöm a sok választ, véleményt, segítséget. Sokat segített a döntésben! Remélem jó teló lesz ez.
A telóról magáról sok midnent még nem tudok mondani. Max annyi, hogy durva ez az android. Windows phoneról áttvérve hát, nagyon szokni kell még. Tele van appokkal, tele van programokkal, ezt állítani, azt állítani. Asszem elfogok még egy ideig szórakozni a telóval mire megismerem.
Első blikkre ami idegesít, hogy a kamera marha hangos és nagyon zavar, mert sok olyan képet csinálok amiről jobb ha nem tud a másik. A telefon beszélgetése hangereje pedig szerintem picit halk maxon is.
Mikor megkaptam volt már fent rajta4 játék, plusz egy 100% games app, ami valamiért szeret mindig megnyitódni a háttérbe. Gondolom ezeket simán törölhetem nem ártok semmit, csak gondolom rákérdezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Vezetékes FEJhallgatók
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Facebook és Messenger
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- iPhone topik
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest