- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- TCL LCD és LED TV-k
- Asztrofotózás
- Milyen alaplapot vegyek?
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én mind a két előre telepített levelezőt használtam, de én is a simát preferálom. Egészen egyszerű oka az, én azt vettem észre, hogy gyorsabb. Tehát olyan hiba amit leírtál nálam nem volt.
Azt mondjuk ne felejtsük el, hogy hátlapi 13 mp -s "szerkezet" miatt olykor 8 megás képekről is beszélhetünk. Az általad említett, hibásnak írt jóval lassabban kezeli ezt a funkciót, illetve többször volt nála torlódás is, ha több mail -ben szerettem volna több képet küldeni. Még jobban lassította. Simánál nekem sem volt ezzel problémám, de a kép mérete elég rendesen befolyásolja a feldolgozási és elküldési sebességet telefonról, ez nekem is feltűnt. Viszont ahogy írtam akkor sem lett sikertelen a küldés. Mind a kettő előre telepített mail kezelő.
Ettől függetlenül lehetett rossz a működése, ilyenkor újratelepítés vagy törlés segít a problémán.
Amúgy még mindig weboldalról a leggyorsabb elküldeni, de komplikáltabb is.
UI.: A hibásként említett volt hogy 5 perc alatt küldött el egy képes üzenetet, torlódással több üzenettel és képpel lehet egy óra is a teljes siker.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 10
- Energiaital topic
- Formula-1
- Trollok komolyan
- Sweet.tv - internetes TV
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest