Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
zeon.hu #20592 üzenetére
Közbe megoldottam.
Link2sd vel ahogy cunaja is mondta megkerestem a fileok helyét, és total commanderrel likvidáltam.
Amúgy a Galériát sem szabad törölni, akkor a téma kezelőben, mikor hátteret akarnék be tenni nem engedi.
Úgyhogy már vagy 5ször játszottam végig.De az időjárás app brutális helyet szabadított fel, így egy csomó mást be tudtam tenni rendszer appnak.
Mondjuk, lehet ha mentettem volna a cuccokat előtte könyxtár helyesen, strukturáltan, akkor vissza pakolhattam volna ami kell, és nem kell twrpből a szűz romot vissza tenni és újra törölgetni.
De legalább megtanultam ezt is.
Azt nézegettem mi az amit még ki lehetne venni.
És mivel a swipe + dragon-t használom, már be is tettem rendszer appnak(gondoltam le választom marketről és akkor nem szarozik a frissítésekkel) és nem a gyárit, elgondolkoztam, hogy a gyári kiszedhető-e. Nem kis hely szabadulna fel, és annak a helyére mehetne más, sok kisebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- Meggyi001: Kuponok....
- Fotók, videók mobillal
- Így használod a ChatGPT-t
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 130.000ft!
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest