-
PROHARDVER!
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
telok83
újonc
Abszolút kezdő vagyok a téren, viszont én is telepíteném ezt a B510 full verziót, mert a felajánlott online frissítést elfogadtam, viszont nem tuti a rendszer. Konkrétan azóta napi kétszer kell a kicsikémet tölteni. Szóval a kérdésem ezzel a három nyomógombos dologgal kapcsolatos lenne. Tehát teló kikapcs. Meg kell várni, hogy teljesen leálljon és amikor ez megtörtént, akkor kell a 3 gombot benyomva tartani? Válaszod előre is köszönöm
-
telok83
újonc
Sziasztok! Én is boldog P6 tulaj vagyok, már lassan 1 hónapja panasz mentesen
Vásárlás előtt olvastam a fórumot kb. 6 vagy 7000 hozzászólásig, hogy biztos legyek a dolgomban. Szerencsére jól döntöttem
Most egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek GPS témában. Az előző Galaxy S Plus telefonomon használt iGo Primo-t akartam telepíteni a P6-ra, azt írta, hogy nem biztonságos forrásból származik a program, ezért NEM TELEPÍTHETŐ! Nekem nagyon jól bevált az iGo Primo és ragaszkodnék hozzá! Érdeklődnék, hogy ki mit használ és mit ajánlana! A válaszokat, segítségeket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Formula-1
- OLED TV topic
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Egyéni arckép OFF
- World of Tanks - MMO
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest